Scriitori cu Sufletul

După cum deja ştiu toţi cei care comentează pe-aici, moderez comentariile. Şi zilele trecute l-am găsit pe acesta:

Doina Popescu
January 25th, 2010 at 23:11

Buna,
Am vizitat bloguletul vostru, mi-a placut si l-am premiat. Intrati pe http://doinapopescu.wordpress.com ca sa va ridicati premiul.

Acum na, sunt şi eu ca bufniţa… "copilul" meu e cel mai frumos din pădure. Dar când ţi-o spun şi alţii, parcă sentimentul este altul. Şi… când vine de la cineva cu totul străin (hai să nu fiu rea, am schimbat câteva replici prin comentarii), parcă nu mă mai simt bufniţă… ei, nu mă simt egretă, dar măcat acolo un sticlete mic sper că-mi daţi voie :D.

Aşadar, dacă am înţeles cum trebuie, trebuie să aleg, la rândul meu, alte cinci bloguri… şi regulile.

Mai departe vă prezint cele cinci îndatoriri ale premianţilor:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.

3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.

4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List, astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat. (cine reuseste aici sa-mi dea un semn 🙁 )

5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

Şi… Am stat ceva pe gânduri, iar premiile de Scriitor cu Sufletul (aşa îmi pare că sună mai bine) merg la:

Mihaela, călător de profesie, Lumea Mare a Roxanei, Masa Pustie, Lynne Lynx, Cerise

I-aş fi dat şi Adia’s Blog, dar avea deja unul.

Criterii… m-am gândit la primele cinci pe care de regulă le citesc când nu am altceva de făcut. Şi care să se încadreze cât de cât temei. Altfel… ar fi multe…

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

6 Comments

  1. Multumim pentru premiu, desi nu-s convins ca e a buna, luând în considerare: „primele cinci pe care de regula le citesc când nu am altceva de facut”. E a buna sau nu? A fi citit din lipsa de ocupatie nu ma prea excita. 🙂 Dar… premiul de dar nu se cauta la dinti. Doamne ajuta!

    • e de bine :).
      pentru ca atunci cand n-am teme, n-am de invatat, si aleg ceva de facut din placere, esti in primii cinci…

      „altceva de facut” intra la lucruri obligatoriu de facut…

  2. felicitari pentru premiu si multumesc pentru intentie. e la fel fel de bine si doar daca era cat pe ce, pentru ca inseamna ca iti place 🙂 asa ca multumesc si bafta cu al tau :*

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente