Flori… de iarna

O probă nouă la Talente. Năzdrăvanii nu s-au trezit încă din hibernare, şi deja bate la usă o nouă vacanţă. Aşa că am hotărât să păstrez proba specială pentru vacanţă, şi săptămâna aceasta să aleg ceva uşor.

Uşor… aşa zic eu, că este…

Acum ceva vreme dezbăteam că piticii desenează, dar când vine vorba de colorat, aşa au un "chef", că nu ştii pe unde s-o apuci. M-am hotărât atunci să le dau şi o probă în creion. Ieri eram hotărâtă pentru o temă. Tot în grafit, şi păream mulţumită. Oricum nu am renunţat încă la idee, poate mai apucăm ceva din ea iarna aceasta.

Dar afară e un ger de crapă pietrele. Tocmai închideam tot ce se mai putea prin balcon, când mi-a venit ideea… Flori de gheaţă!

Daa, minunat! În fiecare anotimp desenăm flori. Flori primăvara, flori vara, flori toamna. Fantezie de forme şi culori. Şi totuşi, încă nu am găsit nicio specie care să întreacă măiestria Iernii de a crea flori. Anonime, trecătoare şi unice în acelaşi timp. Şi atât de fragile, căci le distrugi cu o atingere. Şi totuşi, o frumuseţe pe care nu te saturi s-o priveşti.

Aşa că… nu m-am putut abţine. Ce-ar fi dacă i-aş lăsa pe copii să încerce? Ce văd ei din această frumuseţe de-o clipă?

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , .

Un comentariu

  1. Intr-adevar… Unde mai pui si nuantele aproape transparente. Chiar si cele mai frumoase flori naturale nu pot fi comparate cu operele de arta ale iernii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente