1000 de jocuri pentru copii isteti, Editura Teora

O carte care mi-a plăcut, a fost "dragoste la prima atingere". Căutam un premiu adecvat pentru Andrei, care tocmai aflase că are locul trei pe grădiniţă la concursul Piticot: era de-acum "Pitic deştept".

1000 de jocuri pentru copii isteti, Editura Teora

Aşa că… ce puteam să-i iau, dacă nu "1000 de jocuri pentru copii isteţi". 370 de pagini cu jocuri din toate categoriile posibile: perspicacitate, matematică, logică, scriere, jocuri de colorat sau cultură generală, la un preţ potrivit cu ceea ce oferă.

Jocurile sunt recomandate pentru 5-10 ani, şi sunt astfel ordonate încât gradul de dificultate să crească pe măsură ce cartea este parcursă. Andrei le-a devorat. De la început, de la mijloc, sau de la sfârşit, bine-nţeles, pe cele pe care vârsta i-a permis să le rezolve. Doar cele de colorat nu-i plac… căci în general nu-l place să coloreze.

1000 de jocuri pentru copii isteti, Editura Teora 1000 de jocuri pentru copii isteti, Editura Teora1000 de jocuri pentru copii isteti, Editura Teora

Dar cartea i-a plăcut. A luat-o şi ca un compliment… cuuuummm, sunt copil isteţ? Da, dacă ştii să le rezolvi.

Aşa că, dacă nu ştiţi ce să strecuraţi într-un cadou, şi să fie şi util copilului, cartea de la editura Teora este o alegere potrivită.

O singură observaţie de final… îmi pare rău că nu se încurajeajă creatorii români de jocuri. Cartea este versiunea românească a 1000 Jeux pour l’an 2000, Editura Caramel, Belgia.

Info preţ: eMAG.ro, libris, elefant, librarie.netBiblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Teora, Flori, fete sau baieti, carti, filme si cantareti and tagged , , , , , .

5 Comments

  1. da este foarte draguta chiar o am acum si imi place jocuri copilaresti ca st destul de mare dar …merge am 11 ani si va sfatuiesc sa inventati si pentrru copii11-14 ani:*:*:*oricum iubesc cartea :*:*:*

    • as inventa, daca ar depinde de mine :). dar nu lucrez la editura, si eu am cumparat-o pentru baietelul meu. si sunt de aceeasi parere, este foarte reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente