Inimioara, ornament de hartie pentru Pomul de Craciun

Poţi împodobi bradul de Crăciun cu câteva inimioare confecţionate din hârtie. Ba chiar poţi să le transformi în coşuleţe şi să aşezi în ele câteva bombonele pentru copiii care vor veni în vizită.

Materiale necesare:

  • hârtie colorată (de preferat un carton nu foarte gros, cel puţin două culori);
  •  foarfecă;
  • puţin lipici.

Pentru început, descarcă şablonul şi printează-l pe două coli colorate diferit.

Decupează-le pe conturul exterior, apoi îndoaie-le pe jumătate şi taie pe liniile trasate. Ai grijă să se suprapună perfect şi să nu tai mai mult decât este marcat pentru un rezultat plăcut.

inimioară plic mărțișor

Începi apoi să îmbini marginile. Priveste cu atenţie imaginile. Bucla care trece pe deasupra o cuprinde integral pe cea de dedesubt. În final, împletitura permite deschiderea inimioarei ca un coșuleț. Dacă nu se deschide, reia procesul.

Taie o bretea de hărtie, pentru a putea face o agăţătoare. Lipeşte-o de-o parte si de cealaltă a inimioarei. Poţi folosi în acelaşi mod şi un fir de aţă.

Sablon pentru inimioare, decoratiuni din hartie pentru pomul de Craciun

Felicitări! Inimioara ta este gata, poţi s-o agăţi în pomul tău de iarnă!

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , , , , , .

14 Comments

  1. Buna seara, am realizat inimioara, de mult timp incerc sa fac acest model dar nu am vazut pana acum cum se realizeaza. Va multumesc pentru ideile pe care ni le dati. Am o mare rugaminte, daca puteti sa-mi trimiteti cele patru zane,(anotimpurile) vreau sa le fac o bucurie elevilor mei si sa le fac pentru finalul anului. Am clasa a patra si vreau sa ramana cu o amintire frumoasa. Va multumesc anticipat, Roxana Chitic

    • Poate ma straduiesc zilele acestea sa fac si un tutorial video… nu promit, caci timpul a devenit dusmanul meu de moarte…

  2. Foarte frumoase toate materialele! Multă sănătate, imaginaţie şi timp pentru a realiza tot ce v-aţi pus în gând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente