Mihaela, prietena copilariei

La capitolul „Cutiuţa cu amintiri” nu am încă foarte multe de adăugat. Şi totuşi, scormonind prin sertatul cu hârţogăraie al familiei, am descoperit un plic… antet: Mihaela!

Aşadar, îi mulţumesc mamei mele că a fost atât de grijulie cu lucrurile mele. Sper că mai are şi altele, dar trebuie să caut.

Cine e Mihaela…?

V-aţi amintit…? Da, dacă aveţi cel puţin 25 de ani, cu puţină nostalgie, de vremea când aveam norocul să primim seara 5 minute preţioase din aventurile Mihaelei.

Dar, de revista „Mihaela“ vă amintiţi? Nu mai am nici un număr (hârtia se recicla pe vremuri), dar ştiu că am îndrăgit-o tare mult, am fost cititor fidel şi participant la concursuri. Unul dintre el, pe care mi-l aduc aminte, cerea să continui povestea. În imagine, Mihaela şi Azorel udau o floare. Continuarea mea: floarea a crescut şi cei doi ajungeau cu scara la două frunze mari, pe care făceau plajă…

Dar vă amintiţi şi de celuloide? Sau desenele complet digitale din ultimul timp v-au făcut să le uitaţi? Ei bine, premiul meu a fost un celuloid original cu Mihaela. Copiii l-au privit ciudat… mai ales când le-am explicat cum se făceau pe vremuri desenele.

Şi am uitat să menţionez, este semnat in original de Nell Cobar.

Nu-mi spuneţi proverbul cu „lauda de sine…“, dar ce să fac dacă sunt mândră şi de copilul din mine!?

Celuloid din desenul animat Mihaela

Scrisoare de la Mihaela

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

3 Comments

  1. Impresionant ca au existat astfel de preocupari si in anii copilariei tale! Nu e de mirare ca piticii tai incep sa te mosteneasca!

    • Nu îmi amintesc de desen… Dar cu prima ocazie fac săpături prin hârtiile bunicilor, dacă a fost, sigur e pe-acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente