Prima mea carte de Craciun, Editura Crisan

Prima mea carte de Craciun

Tare greu să alegi cadoul potrivit de Crăciun. Chiar şi cu anul de criză. Şi parcă acum, mai mult ca oricând, cântaresc mai bine ce anume va conţine cadoul.

Dar până la cadou, m-am oprit IAR la cărţi. Cărţi pentru copii, normal, se apropie Sărbătorile, şi copilul din mine vrea şi el. Ce nu aveam încă în casă, sau mai bine zis nu aveam "ediţie de colecţie", era o poveste despre Moş Crăciun. Una suficient de scurtă, să o poţi citi seara la culcare, si frumos ilustrată, să nu-ţi pui prea multe întrebări ce anume animal este desenat acolo.

Şi am găsit-o. Prima mea carte de Crăciun, Editura Crişan. Preţul moderat, potrivit cu ceea ce oferă din punct de vedere al aspectului grafic. Am citit-o pe loc. Iniţial m-a deranjat pentru că este scrisă cu majuscule, am învăţat să asociez majusculele cu ţipete pe net, iar în carte am avut iniţial aceeaşi senzaţie. Apoi mi-am dat seama că nu este chiar deranjant, şi băieţelului meu îi va fi usor să buchisească alături de mine. Povestea este amuzantă, Moşul pare un bunic, ce întregul an are grijă de spiriduşi, o gaşcă zgobie de copii. Apoi, când încep să sosească scrisorile copiilor, toţi îşi iau rolul în serios şi încep fabricarea jucăriilor.

Mi-a plăcut călătoria în jurul lumii, şi instantaneul surprins din viaţa fiecărui copil. European, japonez, australian, african, chiar şi eschimos, toţi copiii sunt la fel, fiecare are o dorinţă pentru Moş Crăciun.

Abia aştept s-o citim împreună, şi să descoperim fiecare element de ilustraţie. Căci la noi cam aşa decurge o poveste…

În prima seară o citim. A doua seară o recitim. A treia seară o studiem. A patra seară o povestim după imagini. A cincea seară încep ei, singurei, să refacă textul… Deja după o săptămână o ştim pe dinafară, şi mai aud…. "Ia uite mami, ai văzut iepuraşul ăsta unde era ascuns??"

Dacă nu aveţi încă idei de cadouri, opriţi-vă la raftul cu cărţi.

Prima mea carte de Craciun, editura Crisan

Info preţ: elefant.ro | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Flori, fete sau baieti, carti, filme si cantareti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente