Familia mea…

La 6 ani este destul de greu să te hotărăşti ce anume să desenezi. O temă aparent simplă, "Familia mea". 1, 2, 3, 4 membri de bază. Un cerculeţ, ochişori, repede mânuţe, multiplici de patru ori, scrii repede pe cine reprezintă şi gata Familia.

Ei bine, nu a fost aşa. Toată săptămâna am tot încercat. Poate-poate iese ceva demn de concurs, capabil să intre în competiţie. În cele din urmă a ales o variantă, dar mie mi s-au părut extrem de interesante şi celelalte, pe lângă cea aleasă.

Varianta 1. Familia mea în metrou. Inspiraţie… zilnică, deoarece merge de 4 ani cu metroul dimineata la gradi. Ştie toate magistralele, în funcţiune sau în conctrucţie, şi din lipsă de magistrale le-a învăţat pe cele din Paris. Doar de-asta exista ratp.fr, să aibă copilul unde să se joace… "L"-urile acelea întoarse sunt scaunele de la metrou. Iar vagonul este înclinat pentru că trenul a frânat prea tare şi s-a ridicat de pe şine. Aveţi şi indicator, următoarea staţie este IOLIN. Căci un alt desen preferat al lui (uite nu găsesc nici unul acum) este să-şi construiască propriile lui magistrale…

Familia mea in metrou

Familia mea in metrou

Varianta 2. Tati are un MAN, şi probabil lucrează la Altex. Mami are un Smart. Iris are un Peugeot 807 şi Andrei are Porche GTR1 Race Vision. Numele maşinilor sunt puse de Andrei, pe mine dacă mă întrebaţi nici nu sunt sigură ca recunosc Peugeout-ul ăla pe stradă, deşi îs sofer. Ce mi-a plăcut foarte mult e că a ţinut să specifice că suntem în Anglia. Să nu va faceţi cumva idei, doar în imaginaţia lui avem fiecare maşina lui…

Familia mea in trafic, desen cu carioca

Familia mea in trafic, desen cu carioca

Varianta 3. Toată familia a coborât din maşină la aer. Tati se relaxează. Cred că e la noi în faţa blocului… iar acolo este maşina lui Andrei de curse, a se vedea modelul mai sus.

Familia mea la aer

Familia mea la aer

Varianta 4. Familia lui Andrei este în autobuzul 814. Copiii de pe trotuar fac parte dintr-o echipă de fotbal, aşteaptă autobuzul în staţie. Şi după trafic, cred că e în Bucureşti.

Cu autobuzul

Cu autobuzul

Varianta . Familia mea la tenis. Asta nu am idee de unde a scos-o. Nu-mi place tenisul, nu jucăm tenis, doar Andrei pe Wii se joacă. Şi ne-a pus şi în echipe, iar mingea e la tati.

Familia mea la tenis

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

4 Comments

  1. Se pare ca va duceti des la salon :))) ca vad ca parul vostru cind e drept cind e cirliontat…sau probabil de la efortul pe care il depuneti cind jucati tenis….deh, lume buna:)). Si se pare ca Andrei are de gind sa isi cheltuie toti banii pe masini bengoase:))cind o sa fie tinar si nelinistit. Mami, pregateste-te sufleteste:). Aaaa, garantez ca o sa fie designer, as fi putut ghici fiecare desen ce inseamna:))….fara indoiala.

    • nuu, de emotie si din cauza crizei ni se cam zbarleste parul… =))

      cu masinile mi-e teama si mie. dar daca si le ia pe banii lui… doar a zis copilul ca el o sa aiba un ferarri, si masina de servici o sa fie un alfa romeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente