Noi participanti la concurs

Ei iata ca mai avem un participant nou la grupa mare, de Nazdravani! Bine ai venit, Theodora! Incet incet incepem sa avem o expozitie in toata regula. Mie imi plac la nebunie cei trei dovlecei din colectia de pana acum, si astept cu nerabdare sa vad ce mai urmeaza! Mai am pe-acasa niste dovleci inca nepublicati, dar pictorita mai incearca, nu este multumita de rezultat.

In acelasi timp, le urez inca o data bun venit participantilor de la grupa de pitici, care, in ciuda varstei, se straduiesc singurei sa puna in aplicare temele de concurs.

Si, ca sa nu treaca cumva neobservati, s-au inscris, deocamdata cu paginile personale, Radu (Nazdravan) si Raluca (Pitic). II asteptam si pe ei cu creatiile.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente