In febra picturii

4 zile. atat a trecut de cand le-am aratat copiilor ce au de facut la urmatoarea proba a concursului. S-au uitat la dovleac, s-au vaitat, ca ei nu sunt in stare… ei bine, si ne-am apucat de pictura. Greu la deal cu boii mici!

Cel putin am evoluat. Au inteles in sfarsit ca nu trebuie sa pui multa apa in acuarela. Dar, exista si contrariu. Daca nu e bine sa pui apa, pai cel mai bine nu mai pui deloc! Cu greu am rezolvat si problema asta…

Am incercat, ce-i drept, de mai multe ori. Dovleacul nu s-a lasat cu una cu doua, si a trecut prin mai multe variante. Prima, dovleacul simplu. Apoi, a mai aparut in scena un baietel diform, care sa manance respectivul dovleac. Ne-am lamurit ca dovleacule  pe post de lanterna-sperietoare, n-a mai fost bun baietelul. Si am trecut mai departe, pana am ajuns la forma finala. Al doilea set de creatii nu sunt inca accesibile, cum se va declara pictorita satisfacuta, le vom expune.

Dovlecel de Haloween Dovlecel de Haloween

Dovlecel de Haloween Dovlecel de Haloween

La sfarsit, am intrebat si eu ce sa scriu langa tablou, caci trebuie sa le spun copiilor ce-a pictat…

„Dovleacul este un pic vampir si un pic cu ochii mari. Are si cornite de taur.” No comment.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei.

Un comentariu

  1. Ma Andrei, din ce am citit eu trebuia sa pictati un dovleac capabil sa sperie lumea si nu unu speriat de un baiat(noroc ca am citit descrierea) (foto 1).
    Apoi al doilea dovleac nu ma sperie pentru ca pare satul … deci nu mai mananca pe nimeni.
    Noroc cu al treilea care este destul de rau si atent la ce se intampla in jurul lui, cautand urmatoarea victima. Iti poti da seama de asta dupa ochii tip cameleon care privesc simultan in mai multe directii 😀 .

    Felicitari ! Cu prima ocazie cand vin o sa va invat niste trucuri pentru pictat 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente