Bărcuță stringart – cusături de vacanță

E timpul să scoatem acul din pernuță și să pregătim un mijloc de transport pentru planurile de vacanță care nu sunt atât de realizabile. Pentru perioada ce urmează, am pregătit o bărcuță stringart. Pentru a o realiza, printați modelul de aici. Dacă nu aveț imprimantă, puteți suprapune pe ecranul calculatorului o coală mai subțire și copiați punctele.

După ce le-ați imprimat, suprapuneți coala peste cartonul pe care veți coase modelul. Prindeți coala cu câteva agrafe de birou, să nu se miște, și perforați toate punctele. Pentru vela galbenă, modelul este unul în zig-zag, identic cu cel al „apei“. La final, se cos marginile în linie dreaptă. Același model în zig-zag se folosește și pentru corpul bărcii. Modelul pânzei portocalii este ceva mai complicat. Punctele se unesc în ordine, primul de sus cu al doilea de jos, dinspre dreapta spre stânga. Fiecare coardă adăugată se intersectează cu cea precedentă. Marginile în linie se cos ultimele. Puteți finaliza tabloul colorând printre corzi.

barcuta stringart

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 29 iunie -12 iulie 2020.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Ana, 11 ani, Bucuresti

Ana, 11 ani, Bucuresti


Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.