Teme de vacanță – cusături – săptămâna 1 (97-1)

cufar comori cusaturiEste prima dată când renunț, după atâția ani, la titlul consacrat, pentru că vacanța aceasta este despre joacă. Despre a face ceva de plăcere, și a vedea, în același timp, ce putem învăța de la ceilalți, pe aceeași temă. Așadar îmi propun ca în fiecare săptămână să avem ceva la care să ne gândim, să ne străduim să ne întrecem pe noi, și, de ce nu, să ne distrăm.

Îi salut pe năzdrăvanii care mi-au transmis, în felul lor, că le e dor de teme. Și mie mi-a fost tare dor!

Săptămâna aceasta începem să visăm la o comoară. Am plecat în expediție în insula piraților – dacă aveți nevoie de o hartă, vedeți cum puteți confecționa una – și am descoperit cufărul plin ochi cu giuvaeruri. Accesați articolul ce descrie proiectul, printați de aici modelul (a5) și realizați, în stil propriu, planșa, să vedem ce „comoară” descoperă fiecare.

 

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 27 iunie – 10 iulie 2016.

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta, pentru a putea organiza expoziția virtuală.

Distracție plăcută!

Participanți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.