Felicitare cu coroniță de Crăciun din piese de puzzle

felicitare coronitaProiectul de azi i-l datorez lui Iris, care își ia din ce în e mai serios în ultimul timp rolul de „ajutor” la realizarea articolelor de pe site, pe care i l-am dat oficial astă-vară. Azi a fost invitată la ziua unei colege, au ieșit, „ca fetele”, la Mc’D. Nu conta că am luat cadou, dacă pe lângă acesta nu adăuga o felicitare, cum altfel, decât făcută manual. Așa că aseară a trecut la treabă, în ciuda faptului că pleoapele mele nici cu scobitori nu se mai lăsau convinse…

Ca să încep exact cum nu trebuie, cu feedbackul negativ, îmi pare rău că n-am avut un carton mai gros, verde închis. Am avut doar foi. Ne-am jucat cu ultima achiziție, pe care am primit-o de Crăciun, dar înaintea Crăciunului. Mi-am dorit-o, și chiar voiam s-o folosesc: un puzzle maker. Este acum cea mai mare piesă din colecția mea de perforatoare, cu care am de gând să fac câteva surprize…

Pe suportul A6 Iris a lipit o altă coală, decorată cu un perforator de margine, apoi câteva piese de puzzle, câteva buline roșii, o fundiță autocolantă și felicitarea a fost gata. A mai completat-o la interior cu un Moș Crăciun din spumă, ca cel de aici, dar cum acesta „rostea” un mesaj foarte personal, nu am fotografiat.

Poate că nu e cea mai bună idee de felicitare aniversară, însă este, cu siguranță, „de sezon”, iar modelul îl puteți folosi cu ușurință dacă prin casă aveți seturi de puzzle descompletate. Doar le pictați verzi, cu acrilice, dacă aveți, ca să lucească, și veți impresiona cu siguranță rudele, la destinație.

Spor la lucru!

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente