Moș Nicolae umple ghetele lăsate în Centrele Comerciale Auchan

auchan5Sezonul sărbătorilor abia a început, și diseară așteptăm cu emoție să vedem dacă și cât de cuminți am fost peste an. Ne așteaptă o nuielușă sau un cadou…? Greu de spus. Ce știm însă de foarte mult timp e că Moșul nu s-ar descurca, cu siguranță, dacă nu ar avea și ceva ajutoare. Anul acesta, pentru a economisi câteva drumuri, Centrele Comerciale Auchan din București îi dau o mână de ajutor lui Moș Nicolae și strâng într-un singur loc ghetuțele din cartier.

Așadar, dacă vă știți cuminți, aveți ocazia să o recunoașteți în mod public în Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei și Titan, unde este amenajat un loc special în care… să vă lăsați ghetuțele, la propriu! Da, ați citit bine, mergeți cu perechea de rezervă, o lăsați seara, pe 5 decembrie, începând cu ora 18:30. Lăsați-le gata lustruite, angajații centrului doar le păzesc, nu le și pregătesc pentru Moș! Puteți sta liniștiți, veți primi un număr de ordine la „predare” și le veți putea ridica a doua zi, pline, începând cu ora 17:00.

Poate că veți crede, ca și mine, că este o glumă… nu, deloc. Este cât se poate de real. Fiecare persoană poate aduce o singură pereche de încălțăminte, dar există o condiție: trebuie să aduceți cadou o jucărie. Jucăriile vor fi apoi donate copiilor din comunitățile vulnerabile. Din respect pentru copii, este de la sine înțeles să aduceți doar obiecte îngrijite sau noi.

Dacă cel puțin teoretic perechea de încălțări de care mă pot lipsi o zi este rezolvată, problema jucăriei a fost una dificilă. Nu mă omor cu plușurile, însă de fiecare dată, dacă am făcut un cadou unui copil, am preferat să fie ceva creativ, nu o jucărie de care să te plictisești repede. Așa că și acum am pregătit o astfel de surpriză, ștampile cu animalele domestice, un set pentru realizat felicitări, lipici, ochi mobili, fulgi de nea, în fine, suficient cât să îi arate unui copil că oricine poate fi un mic artist.

auchan

Dacă am fost sau nu cuminte… vă spun mâine, 6 decembrie, după ora 17:00, când îmi voi ridica ghetele. Voi merge în Centrul Comercial Auchan Titan… ne vedem acolo?


Centrul Comercial Auchan Titan (detalii):

  • Luni, 5 decembrie – 17:00 – 18:00 – Parada lui Crăciun
    • 18:30 – Ajutoarele lui Moş Nicolae te invită să îţi laşi ghetuţele lustruite. Revino a doua zi să vezi ce cadouri ai primit!
  • Marţi, 6 decembrie  – 17:00 – 20:00 – Moş Nicolae te aşteaptă să îţi dăruiască ghetuţele pline cu surprize!
    • 18:00 – 19:00 – Corul Universităţii de Muzică Bucureşti

Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei (detalii):

  • Luni, 5 decembrie – 16:00 – 17:00 – Corul Universităţii de Muzică Bucureşti
    • 18:30 – Ajutoarele lui Moş Nicolae te invită să îţi laşi ghetuţele lustruite. Revino a doua zi să vezi ce cadouri ai primit!
  • Marţi, 6 decembrie  – 17:00 – 20:00 – Moş Nicolae te aşteaptă să îţi dăruiască ghetuţele pline cu surprize!
    • 17:00 – 18:00 – Spectacol Corul Candus Mundi
Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Idei pentru timpul liber, Publicitate and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente