La mulți ani, România!

De la an la an devine parcă mai greu să găsesc motivele pentru care sunt aici, exceptându-l pe cel de a stinge lumina… și totuși, de 1 Decembrie, mulți dintre noi ne amintim că avem o țară, că suntem mândri de a fi români, chiar dacă cu greu putem explica ce semnifică ziua de 1 Decembrie, sau care ne sunt strămoșii, ori cum am supraviețuit în mioriticul spațiu carpato-danubiano-pontic. 

Astăzi aleg să spun „la mulți ani” tuturor celor care mai sunt aici cu intenția de a schimba ceva!

Romania

Timpul din păcate nu mi-a permis să fiu mai creativă în această zi. La pesimismul care mă îneacă, era și greu. Oana însă m-a salvat. Acum ceva vreme mi-a dat cadou o trăistuță, cu „România”. Sigur găsești tu ceva drăguț de făcut cu ea! Ei bine, am găsit. De la româneasca dulceață de Topoloveni am reciclat un tricolor micuț – n-aș putea să-l arunc!, l-am cusut cu grijă pe margine. Decor – un alt tricolor, căci e păcat să n-ai unul în casă.

Suntem aici de două milenii. Ar fi păcat să nu sărbătorim!

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, De-ale casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente