Vacanța se termină cu surprize la Disney: începe serialul Goldie și Ursuleț pe 13 februarie

Un nou serial animat, Goldie şi Ursuleț, are premiera la Disney Junior pe 13 februarie, la 10:30. Noi episoade se vor difuza în următoarele 8 zile la aceeaşi oră.

Seria animată dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2-7 ani își are acțiunea în lumea magică a Pădurii de Poveste şi aduce din nou laolaltă pe Goldie şi Ursuleț, după bine-cunoscutul incident cu terciul de ovăz din „Fata cu Părul de Aur şi cei trei ursuleți”.

GOLDIE & BEAR - "Goldie & Bear," a fairy tale-inspired adventure series for preschoolers premiering in Fall 2015, follows the fairytale adventures of newfound friends Goldie and Bear, following the renowned porridge incident of "Goldilocks and The Three Bears." (Disney Junior) BEAR, GOLDIE

GOLDIE & BEAR – „Goldie & Bear,” a fairy tale-inspired adventure series for preschoolers premiering in Fall 2015, follows the fairytale adventures of newfound friends Goldie and Bear, following the renowned porridge incident of „Goldilocks and The Three Bears.” (Disney Junior)
BEAR, GOLDIE

„Goldie şi Ursuleț” reflectă experiența Disney în abordarea unor povesti care să rezoneze la nivelul mai multor generații, cu ajutorul basmelor cu zâne, al basmelor populare şi al cântecelor de leagăn. Fiecare episod cuprinde două povești cu o durată de 11 minute fiecare şi care ne aduce în centrul atenției noua şi neașteptata prietenie dintre Goldie şi Ursuleț în căutare de distracție şi aventuri şi mereu însoțiți de prietenii şi vecinii lor, cu toții inspirați din personaje de poveste îndrăgite. Fie că îl ajută pe Lupul cel rău să învețe să îi pese de ceilalți înainte de a sufla pentru a le dărâma casa, sau pe Jack şi Jill să urce dealul, sau îl salvează pe Hopa-Mitică tot timpul predispus la accidente, după ce are parte de cea mai mare căzătură, Goldie şi Ursuleț se distrează de minune într-o lume de poveste plină de situații din viața reală, accidente amuzante şi momente emoționante.

Seria „Goldie şi Ursuleț” care preia firul poveștilor clasice de la final, celebrează personalitățile diferite ale lui Goldie, Ursuleț şi prietenilor lor neobișnuiți şi încurajează copiii să-şi dezvolte propria relație de prietenie fermecată. Seria este populată de o echipă de distribuție diversă formată din personaje din cărțile cu povești care simbolizează prietenia, comunitatea, respectul pentru personalitate, curajul în fața problemelor şi compasiunea pentru ceilalți şi își propune să dea naștere unor conversații între copii şi părinți despre intrigile şi aspectele de moralitate evidențiate prin prietenia de nemaiîntâlnit dintre Goldie şi Ursuleț şi interacțiunile lor comice care se petrec în Pădurea de Basm.

Maria Tatar, președinta programului pentru Folclor şi Mitologie din cadrul Universității Harvard şi consultant al acestui serial, comentează despre povestire, povesti şi basme: „Când ne aflăm în încurcătură, deseori o poveste ne oferă răspunsul – nu în forma unei remarci, ci ca parte a unei conversații despre lucrurile care ne sunt importante în poveste.”

Animația „Goldie & Ursuleț” a fost special creată pentru a fi difuzată la TV, avându-l în rolul de co-producător executiv pe Jorge Aguirre („Giants Beware!”, roman grafic în mai multe volume); pe Chris Gilligan („Frankenweenie”) în poziția de producător executiv şi regizor; Joe Ansolabehere („Recess”) ca scenarist şi Rob Cantor (din trupa Tally Hall) în rolul de compozitor.

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente