Exploratorii, de Erin Hunter – concurs

Concurs Galaxia Copiilor - Exploratorii de Erin HunterToamna ne-a pătruns încet-încet în programul zilnic, și în suflet, vacanța deja pare departe, și ne așteaptă anul școlar 2015-2016 cu toate provocările lui. Una dintre ele, sper pe placul vostru, vine din partea editurii Galaxia Copiilor (Grupul editorial ALL), printr-un concurs.

Premiile sunt în număr de cinci, fiecare cuprinzând primele două volume ale seriei Exploratorii, de Erin Huntero frumoasă poveste despre călătoriile a trei ursuleți, în căutarea familiei, prietenilor, sau a vieții în sălbăticie, ocazie cu care puteți învăța mai multe despre viața acestor animale.

Sunt sigură că ursuleții sunt tovarășii noștri de viață încă din copilăria timpurie, și că fiecare dintre noi are acasă cel puțin un ursuleț, mai mic sau mai mare. Iată ce aveți de făcut pentru a câștiga unul dintre premiile oferite de Galaxia Copiilor:

Fotografiați ursulețul preferat cu un cartonaș în brațe, pe care să scrieți numele ursulețului și „explorator năzdrăvan”.  Salvați fotografia, urcați-o oriunde vă este la îndemână pe net, doar să fie public, să o pot vedea.

Adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, cu numele real, în care să adăugați linkul la care se poate vedea imaginea, și spuneți pe scurt povestea ursulețului. Fiți creativi! 

Cele cinci premii vor fi atribuite în cadrul editurii Galaxia Copiilor, criteriile pot fi subiective, dar vă asigur că sunt persoane cu simțul umorului, le puteți impresiona cu poveștile atașate imaginilor.

Comentariile care vor intra în concurs (adică îndeplinesc condițiile de mai sus) vor primi un număr de ordine la aprobare. Vă rog ca fotografia să aibă cel puțin o calitate decentă, să putem vedea despre ce este vorba. Cartonașul este obligatoriu, pentru a preveni „importul” de fotografii din google, și a dovedi faptul că fotografia a fost realizată pentru acest concurs.

Copiii care participă la concurs trebuie să menționeze numele adultului care a dat permisiunea, și care va ridica premiul în eventualitatea în care sunt câștigători.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus adăugaţi un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu). Concursul se va desfăşura între 7-14 octombrie 2015, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 48h de la încheierea concursului, și vor avea la dispoziţie 72h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiile nerevendicate, vor fi desemnați alți câştigători.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, link către fotografie, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 15-16 octombrie 2015.

Galaxia Copiilor

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , .

64 Comments

  1. poza aici

    Ben al meu cel nazdravan
    Sare-n sus pana-n tavan
    Vrea sa fie explorator
    Sa stea in laborator
    Drum lung el a facut
    Dar cred ca i-a si placut
    Cu avionul a ajuns
    In tara mea gasind raspuns

    Ionela mami de baietel Mihai 6 ani si fetita Gabriela 1 an

    -edit-

  2. Parintele care ridica premiul Lung Inocentiu-edit-
    adresa noua de corespondenta-edit-

    Botic n-a fost dintotdeauna al meu. L-am pescuit de la un magazin second hand. Parea pierdut printre lucrurile de acolo. La inceput mama nu a vrut sa mi-l ia..A zis ca avem destule jucarii acasa. Am insistat si iar am insistat pana a fost de acord sa-l luam acasa. Ce bucuros eram!!
    L-am spalat si l-am pus sef peste jucarii. Cand eram mai mic, i-am facut un semn…sa stie toti ca e al meu..I-am facut freza noua…am vrut sa vad daca creste blanita inapoi…Inca n-a crescut!! Mai asteptam poate mai creste!!!! Va anunt cand ii creste blanita la loc.
    Poza lui Botic

    • Dacă nu știi să pui link, pune etichetă (tag) pe poză cu pagina mea, Talente de Năzdrăvani.
      Vezi însă că participarea ta nu este completă. Dacă ești copil (așa cum am impresia din mesaj), trebuie să treci unul din părinți, și telefonul acestora, DUPĂ ce le ceri permisiunea să participi.
      Dacă mă înșel, și ai 18+, tot este obligatoriu numărul de telefon – vezi condițiile de participare din articol.

  3. parinte Lung Inocentiu -edit- poza

    Pe Fularel l-am primit de Mos Craciun. Ia uitati-va la el, nu seamana cu mosu? Mi-a placut de el pentru ca e moale,pufos si sclipitor. Intr-o zi mi-a povestit cum la magazinul de jucarii, jucariile de pe raft erau suparate pentru ca nimeni nu se juca cu ele. Vanzatorul le mai muta de ici colo, cateodata. De cate ori intra un copil in magaz fiecare jucarie in spera sa fie ea aleasa.
    A trecut mult timp pana a venit randul lui Fularel. El a fost norocos pentru ca a nimerit in sacul mosului. De atunci a trecut mult timp si el a ramas urssuletul meu preferat.
    poza lui Fularel e pe fb Lung inocentiu.

  4. tel:-edit-

    Buna,participam si noi la concurs cu ursuletul nostru pe nume:FRAM.Iata pe scurt povestea lui:cand avea fetita noastra pe numa MARISA 10 luni,taticul ei era plecat la munca in Italia,si s-a intors cand Marisa avea 3 ani.Ne-a fost foarte greu si dor de el,mai ales ca a pierdut etape importante din viata ei,si eu trebuia sa tin locul si de mama si de tata.intrebata fiind de tatal ei la telefon ce sa i aduca la intoarcerea acasa ,a spus ca nu vrea decat un ursulet mic si pufos,cu care sa doarma noapte,si taticul ei i-a indeplinit dorinta .de atunci nu s-a mai despartit de el niciodata,cu el a dormit la bunici ,in spital cad am fost internate ,peste tot FRAM e prezent.

  5. Parintele care isi da acordul si ridica premiul -edit-
    Participant Sara Fabiana Andreia Coman

    …Dragi copii…
    Vi-l prezint pe TICU ursuletul meu drag….L-am primit cand am implinit 3 ani de la taticul meu care mi l-a adus de pe avion…O intamplare amuzanta care mi-a ramas in minte a fost atunci cand l-am uitat la matusa mea Mariana care locuieste in alt oras.Am plans mult dar m-am bucurat cand l-am regasit…De atunci suntem de nedespartiti:in Italia,la mare,la munte,la piscina,la spital(sa-i fac cunostinta cu surioara mea Sofia),la petreceri in pijamele,la film,in temele concursurilor…Imi este foarte drag si as fii distrusa daca l-as mai pierde inca o data!!!!
    Fabiana, 8 ani
    poza

  6. -edit-
    Pe Ursache l-am castigat
    Dupa ce-am participat
    La concurs cu mic cu mare,
    Dornici de o informare,
    Explorand cu nazdravanii
    Cei mai mici de varsta mea.
    A fost greu dar am muncit,
    Am trudit si mi-am dorit
    Sa castig un ursulet,
    Doar sunt baietel istet!

  7. Bela este cadoul meu de la Mos Craciun. Noaptea ma pazeste, iar ziua ma asteapta sa ma intorc de la gradinita pentru a ne juca impreuna. Imi doresc ca anul acesta Mos Craciun sa-mi aduca o ,,surioara” sau un ,,fratior” pentu Bela ca sa nu mai stea singura pana eu ma intorc de la gradi. Si as avea mare nevoie de carticelele de la voi ca sa stiu cum pot avea grija de ei.Eu si Bela va pupam!

    • LIpsește numărul de telefon, iar poza la care ai pus link nu este publică și nu o pot vedea. Revino te rog cu detaliile.

  8. Povestea ursuletului:
    Cele doua fetite Andreea si Eliza au doi prieteni buni pe nume Aura si Inimioara, sunt doi ursuleti care au calatorit de ceva vreme impreuna , mai exact 4 ani. Intamplari au fost multe si ca orice prietenie se leaga tot mai puternic in timp. Intr-o noapte ursuletul Inimioara s-a ratacit sub plapuma calduroasa a Elizei; a doua zi la lumina zilei cele doua fetite si ursuletul Aura au cautat minute in sir pe Inimioara. Intr-un tarziu l-au gasit, era in dulapul cu haine al fetitei celei mici unde a gasit o perna moale si dormea dus. S-au bucurat mult ca s-au regasit si sunt pregatiti sa exploreze cat mai multe locuri din spatiul unde locuiesc.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893994844015229&set=p.893994844015229&type=3&theater

  9. https://twitter.com/PhVio/status/653219359779893248?lang=ro

    Picincu-Hobjila Viorica, tel -edit-

    Eu sunt Kiki…de cand ma stiu…hm, sa tot fie vreo 6 anisori veseli…de fapt, da…desigur…pe 18 noiembrie se implinesc 6…6 ani plini de lovituri (strengaresti), pozne, pupici pufosi, caci am facut ochisori la implinirea unui anisor al strengarului familiei; de doi ani si jumatate sunt de doua ori mai alintat, caci si mezina familiei s-a indragostit iremediabil de pufosenia mea. E veselie mereu in casuta noastra: copiii organizeaza picnicuri copioase, apoi desenam, coloram, facem impreuna teatru de papusi, inaltam cate un zmeu, ne uitam la desene animate zglobii, iar seara ne imbratisam cu drag, mergand impreuna spre lumea minunata a viselor…

  10. poza
    Toata lumea am umblat
    Dupa cel mai nazdravan baiat
    Si-am cautat in lung si-n lat
    Doar aici am aflat, un explorator adevarat
    Pe loc m-a imbratisat, lucruri multe m-a invatat.
    cu drag,
    Alex, explorator si
    Ursulica
    edit, telefonul lui mami

  11. -edit-
    Buna….
    Sofia(3 anisori) vi-l prezinta pe MAZO…
    Sofia, de cate ori se intalnea cu prietenul ei Tommaso ii lua ursuletul si se juca cu el…Ii era foarte drag.Si pentru ca ii era asa de drag,Tommaso i-a daruit unul identic sa isi aminteasca de el…Acum ursuletul Mazo nu lipseste din geanta ei de la gradinita si bineinteles ca ii tine companie si cand doarme…De cate ori il priveste isi aminteste de Tommaso si de jocurile lor…

    • Poza nu este publică, ați urcat-o doar pentru „prieteni” și nu o pot vedea. Schimbați proprietățile sau puneți eticheta pe contul meu, „Talente de Nazdravani”.

  12. Bobo, ursulică fără frică, a venit în miez de noapte doar cu șoapte de bun găsit căci de departe a venit…de la Pol, având un rol…de-a mă înveseli și a se împrietenii cu cei mici cu chef de joacă, bucurie știind să facă!

    -edit-

  13. Bo e un urs special si rar: un panda.
    L-am primit cand eram mic si mi-a placut imediat, e atat de moale si pufos! La inceput il numeam cu totii „Panda cel pufos”. Dupa ce am vazut filmul „Kung Fu Panda”, el a devenit Bo.
    Chiar si-acum, dupa multi ani, e unicul panda dintre multii ursi de plus pe care ii avem, eu si sora mea. Cum va spuneam, e un urs special si rar.

    https://goo.gl/PB6K17
    https://goo.gl/GNyUja

    mama: Maria Boangher, tel -edit-

  14. Eu sunt Puf iar povestea mea o veti afla in randurile ce urmeaza.
    Nu mai tin minte cu exactitate cand m-am nascut, probabil fiindca pana sa ajung in bratele ei,sufletul meu era inghetat.Nu aveam emotii fiindca nu cunosteam iubirea, eram doar un ursulet de plus ca toti ursuletii fara stapan. In acea zi rece de februarie, eu si cu fratii mei ne aflam in bratele femeii care incerca sa ne gaseasca un stapan. Era o zi geroasa iar fulgii cadeau pe strada inghetata.Imi pierdusem demult speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma vrea si sa ma iubeasca, dar atunci am vazut la o masa doi tineri frumosi, emotionati ce isi zambeau timid.Am ajuns in dreptul lor iar tanarul m-a ales pe mine.Cu maini emotionate, m-a oferit fetei iar atunci inima mea a inceput sa bata. Prin ochii lor cunoscusem iubirea. Ea l-a sarutat timid pe obraz iar pe mine m-a strans la piept iar atunci i-am auzit inima batand.M-a luat acasa si mi-a pus numele Puf si m-a strans in brate in fiecare seara cand adormea fara el. De la ea am aflat ca aceea a fost a doua intalnire a lor si ca eu am fost primul cadou.Ea seara il intalnea pe el,dar noaptea revenea la mine.Poate si amuzant faptul ca acesta a fost intotdeauna destinul meu.Eu am o pernuta pe care dorm, poate si pentru faptul ca a trebuit sa dorm mereu alaturi de ea.Au trecut ani iar ea s-a mutat la el si pentru prima data, dormea alaturi de el. Eu, am ramas acasa la parintii ei, pe un raft prafuit si atunci am crezut ca ea ma uitase.
    Dupa cateva zile insa, pe usa dormitorului ei, a aparut ea, la fel de frumoasa si inocenta ca in prima zi.M-a luat cu blandete de pe raft,m-a strans la piept, m-a dus in noua ei casa, unde m-a asezat pe noptiera de langa pat si de unde puteam sa-i vad pe amandoi in fiecare noapte.
    Eu sunt Puf, iar ei mi-au facut o promisiune.Mi-au promis ca intr-o zi, un copil mic cu ochii lui si cu parul ei ma va strange in brate. Iar atunci destinul meu va lua alta turnura.Voi dormi mai putin si ma voi juca mai mult.
    Sunt Puf, explorator nazdravan si astept cu nerabdare.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=743613762451640&set=pb.100004090684609.-2207520000.1444721388.&type=3&theater
    Telefon -edit-

  15. Pe Teddy cel Năzdrăvan
    L-am câștigat acum un an,
    La un concurs de pictură
    Cu tema despre natură
    Acum stă pe biroul meu
    Și m-ajută când mi-e greu.
    Cu zâmbetul încurajator
    Mă îndeamnă să fiu elev silitor.
    Vrea să fie explorator năzdrăvan
    Mai ceva ca Magellan
    Să colinde lumea mare
    Din Laponia până-n Insulele Canare

    Silviu Ivașcu,Vălenii de Munte,Ph
    Nr telefon:-edit-(cu acordul mamei)


  16. El e Ursu si il am dintotdeauna,de cand eram doar o mogaldeata de om cu codite si ochii mari si visatori. In acele vremuri,nu erau atat de multe jucarii cum sunt acuma, insa atunci copii o pretuiau pe fiecare in parte ca pe o comoara. Jucariile erau parte din viata noastra, aveam grija de ele, le mangaiam iar cand aparea una noua, o adoptam cu dragoste si de atunci facea parte din familie.
    Mi-am iubit fiecare jucarie dar pe Ursu l-am adorat. Nu era cel mai mare, mai scump si mai frumos urs dar pentru mine, el era o comoara si nu l-as fi dat pe nimic in lume. Dormea cu mine si iI imbratisam pentru a ma proteja de intuneric si pentru a-mi alunga temerile. Pot spune ca un explorator mai mare decat Ursu nu exista caci el a calatorit mai mult decat orice alt ursulet. In parc, in vacante,la munte si la mare, la bunici, oriunde plecam, Ursu venea cu mine.Nu concepeam sa nu ii gasesc un loc in bagaj si as fi preferat sa renunt la altceva din bagaj decat sa il las pe el acasa. Il luam cu mine si-l purtam prin gradini si livezi, il luam pe dealuri, ne odihneam impreuna pe paturica si priveam stelele. Am crescut cu Ursu, am ras cu el si am plans cu el la piept.Mi-a alinat sufletul si am gasit mereu refugiu in plusul mic si inocent pe care nu conteneam sa il strang la piept. Anii treceau pe langa mine insa eu am continuat sa il strang pe Ursu la piept atunci cand sufletul meu tanjea dupa o imbratisare.El ma inveselea si alunga intunericul si cosmarele.In bratele mele, Ursu a avut mereu un loc doar al lui iar atunci cand el se intorcea la pieptul meu, ma transforma de indata in fetita de altadata de aceea Ursu va avea pentru mine semnificatia unui portal ce ma duce mereu in perioada copilariei de altadata.
    Timpul a trecut repede, eu m-am schimbat, m-am maturizat insa in sufletul meu a ramas o farama de copilarie si bineinteles atasamentul fata de Ursu. Iar atunci cand m-am mutat din casa parinteasca, deasupra bagajului meu s-a aflat, asa cum se aflase mereu pana atunci si cum se va afla pentru intotdeauna, Ursu,exploratorul meu nazdravan.
    Telefon -edit-


  17. „FAMILIA URSACHEL”

    Mama Urs si tata Urs
    Cresc in casa 3 puiuti:
    Kiki, Riki si cu Miki.

    Kiki este-n grupa mare,
    Merge singue la plimbare.
    Riki e cel mijlociu,
    Indraznet si fistichiu.
    Miki este bebe mic,
    Bea latic dintr-un ibric.

    Pe toti 5 eu ii iubesc,
    Si-nca unul imi doresc!!!

    Cu multa dragoste,
    Karina Ailoaiei – 5 ani
    Grupa Strumfilor, Gradinita nr. 18
    Iasi, Jud. Iasi

    tel. mama mea : edit ( Ailoaiei Ana-Maria)

  18. „FAMILIA URSACHEL”

    Mama Urs si tata Urs
    Cresc in casa 3 puiuti:
    Kiki, Riki si cu Miki.

    Kiki este-n grupa mare,
    Merge singur la plimbare.
    Riki e cel mijlociu,
    Indraznet si fistichiu.
    Miki este bebe mic,
    Bea laptic dintr-un ibric.

    Pe toti 5 eu ii iubesc,
    Si-nca unul imi doresc!!!

    Cu multa dragoste,
    Karina Ailoaiei – 5 ani
    Grupa Strumfilor, Gradinita nr. 18
    Iasi, Jud. Iasi

    tel. mama mea : edit ( Ailoaiei Ana-Maria)

  19. Martinel este un ursulet elegant pe care l-am cumparat impreuna cu un iepuras dintr-un second. In alte conditii m-as fi abtinut, dar eram insarcinata cu primul copil si pur si simplu nu am putut iesi din magazin fara jucarii. De-abia al doilea copil, baietelul meu Matei, l-a indragit in asa masura incat si astazi la 3 ani si jumatate doarme cu el si-l poarta peste tot: asa a vazut si el marea anul acesta; era cat pe ce sa ia si lectii de inot, dar l-am salvat eu de la inec. Inainte de fotografiere l-am spalat la masina si din aceasta cauza a lipsit cateva zile din familie (era la uscat pe balcon). Parca nu s-ar fi vazut de cateva luni: baietelul meu l-a strans in brate, a ras si l-a alintat o vreme, ba m-a imbratisat si pe mine si mi l-a dat sa-l dragalesc (iar eu m-am executat, ca de fiecare data) – ce mai, sunt cei mai buni prieteni!
    Eu insami am avut – pana am mers la scoala – un ursulet brun umplut cu paie si cu o figura cam morocanoasa, mai ros pe ici pe colo dupa cum imi amintesc de el, dar de care nu ma desparteam deloc. Parintii ma lasau in timpul zilei la niste vecini si eu imi luam ursuletul sub brat si o punguta cu haine si plecam resemnata. Ursuletul nu a mai supravietuit, s-a pierdut in negura timpurilor, dar cred ca de dragul lui, in timpul sarcinii, m-am lipit de jucaria aceasta.
    Va urez o zi frumoasa!
    tel.edit

    • Ați postat doar poza… condițiile de participare sunt ceva mai multe. Recitiți vă rog cerințele.

    • Eu sunt Misa, un ursulet explorator. Mai mult, sunt un ursulet care reprezinta un urs brun adoptat. Cu ajutorul meu, un pui de urs real are mancare asigurata pentru iarna. 🙂
      -edit

  20. nullEu sunt Ursica si sunt prietena buna a Cristinei, inca de cand avea 2 ani. Am crescut (la varsta) odata cu fetita mea cea draga si sunt rasfatata si putin mofturoasa, doar atat cat ii sta bine unei fetite de 8 ani!
    Chiar si acum, era cat pe ce sa pierd concursul deoarece m-am hotarat cu greu cu ce sa ma imbrac si a durat tare mult sa asortez funditele cu hainutele.In sfarsit, sunt gata si-s cea mai frumoasa concurenta!

    Semnat Ana Rosca, tel -edit-

  21. Știu că v-am ținut oleacă cu sufletul la gură…

    Pe scurt, câștigătorii sunt:

    nr. 8 Picincu-Hobjila Viorica
    nr. 13 Cristian Boangher
    nr. 16 Silviu Ivașcu
    nr. 19 Diana Cuzic
    nr. 21 Rosca Ana

    Aștept adresele în 72h.
    Felicitări!

  22. Uraaaa!Chiar îmi doream foarte mult „Exploratorii„.Se vede că Tedi mi-a purtat noroc.Vă mulțumesc foarte mult!!

    adresa și numele mamei: edit

  23. Sunt Cristina si am acordul mamei sa va scriu acest mesaj.
    Sunt foarte bucuroasa ca am castigat! De-abia astept sa citesc cele doua carti cu ursuleti!!!!!
    Si Ursica va transmite multumiri ca ati ales-o pe ea!
    Adresa mamei: edit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente