Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.518 Comments

  1. Felicitari pentru tot ceea ce faceti si pentru ca impartasiti si altora din experienta dvs! As dori, va rog, modelele cu Zanele si cu Mos Timp! Multumesc!

  2. foarte frumoase lucrarile dumneavoastra! mi-ar placea sa le primesc si eu! cele cu zanele si cel cu mos timp. multumesc anticipat.

  3. multe felicitari pentru lucrarile realizate,mi-ar face
    placere sa le primesc si eu pe cele cu zane si pe cele cu mos timp. Va multumesc si va doresc spor la treaba in continuare

  4. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie,daca se poate, decorurile cu zanele anotimpuri si,, Mos Timp”. Multumesc anticipat !Sanatate si numai bine !

  5. Buna seara, de când cu zânele, mă ocup de decorarea holului grădiniței unde lucrez, schimbându-le în funcție de anotimp. Mi-aș dori tare mult și decorul cu ,,Moș Timp”. Vă mulțumesc!

    • buna ziua.Va felicit pentru tot ceea ce faceti.Sunt niste lucrari minunate.MI-as dori daca puteti sa imi trimiteti si mie desenele cu ZINEsi cu MOS TIMP. Va multumesc anticipat si va doresc SUCCES in continuare.

  6. Buna seara ! Pe scurt , as dori sa primesc si eu decorurile cu zane si cu Mos Timp si sa ii bucur pe copii si pe parinti , dar si pe mine . Multumesc anticipat !

  7. Buna ziua,
    Apreciez munca dvs. si mai ales altruismul dvs. As dori sa primesc si eu modelele dvs. pentru a-i putea incanta pe micii mei prescolari cu ele. Va multumesc!

  8. Sunt educatoare ,materialele postate de dumneavoastra imi usureaza foarte mult munca. Vom sarbatori i in luna octombrie ,,Carnavalul Toamnei „iar Zana Toamna va incanta sufletele copiilor.
    Va multumesc si astept,,noi ajutoare”!
    Rodica Cercega
    Turnu Severin

  9. Felicitari pentru munca pe care o faceti cu atata implicare si daruire 🙂 doresc modelele cu zane si Mos Timp . Va multumesc !

  10. Buna ziua ! As dori sa mi trimiteti si mie Zanele si Mos Timp . Multumesc !
    Felicitari pentru materialele pe care le realizati !

  11. Buna ziua,
    Am apreciat foarte mult decorul pentru clasa cu Zane Va rog sa-mi trimiteti si mie imaginile de printat . Va multumesc

  12. Buna ziua, va multumesc pentru zane, sunt minunate, va rog daca puteti sa imi trimiteti si decorul cu Mos timp si spiridusii. Cu deosebit respect si admiratie pentru toate ideile si cadourile minunate pe care le oferiti, va multumesc anticipat

  13. Sunt lucrări deosebit de frumos realizate. Aş dori şi eu zânele anotimpurilor şi pe Moş Timp împreună cu spiriduşii săi. Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate şi putere de muncă. Nu mai permiteţi nimănui să vă secătuiască psihic de energia de care aveţi atâta nevoie pentru a face ceea ce vă place cel mai mult, adică să educaţi copiii.

  14. Buna ziua,

    Lucrarile dumneavoastra sunt minunate si articolele la fel. Am si eu in clasa un fel de roata a sentimentelor (mi-a realizat-o mamica unei eleve – profesor de desen – pentru o inspectie si mi-a placut atat de mult incat am pastrat-o si am asezat-o pe perete) si este foarte folositoare. Daca doriti, pot sa va trimit o poza pe adresa dumneavoastra de mail sa o vedeti. Daca se poate, va rog mult sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zane si pentru Mos Timp. Va multumesc din suflet pentru dedicarea si pasiunea pe care le puneti in tot ceea ce faceti! Dumnezeu sa va dea sanatate si multa inspiratie!

  15. Buna seara!As dori si ei modelul Mos Timp daca se poate.Am Mai primit de la dumneavoastră și zânele. Va mulțumesc și felicitări pentru tot ceea ce faceti!

  16. Pasat Ileana
    Buna ziua,
    Am apreciat foarte mult lucrarile realizate de dumneavoastra Felicitari!
    Va rog sa-mi trimiteti si mie pachetul cu Zine si Mos Timp.
    Va multumesc

  17. Buna seara ! As dori si eu sabloanele cu Zanele si Mos Timp . Va multumesc frumos pentru ca impartasiti cu noi creatiile dumneavoastra deosebite si pentru ca aveti rabdare sa raspundeti fiecarei solicitari !

  18. Multumes pentru mteriale sunt foarte frumoase,dar as dori si pachetul cu zane.Inca odata mii de multumiri si va felicit pentru munca dumneavoastra.

  19. buna ziua.Va felicit pentru tot ceea ce faceti.Sunt niste lucrari minunate. As dori daca puteti sa imi trimiteti si mie desenele cu ZINEsi cu MOS TIMP. Va multumesc anticipat si va doresc SUCCES in continuare.

  20. Mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l oferiți ,care ,din păcate, este insuficient apreciat și susținut corespunzător.Șablonul Moș Timp este senzațional,v-aș fi recunoscătoare dacă mi l-ați trimite și mie !Vă mulțumesc anticipat !

  21. Buna ziua.Va felicit pentru munca depusa, va urez multa sanatate si putere de munca.Doresc si eu sabloanele cu zane si cu Mos Timp.
    Va multumesc.

  22. Buna seara!
    Va felicit pentru tot ceea ce faceti! Sunteti extraordinari!!
    As dori si eu acest material, pachetul cu ZANE si MOS TIMP. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente