Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 29-12-2017 la 15:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.


SearchBox

Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.355 Comments

 1. Buna seara ,
  Am ajuns intamplator aici si am vazut imagini cu anotimpurile .Felicitari pentru ceea ce realizati !Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele si cu Mos Timp !
  Va multumesc !
  Georgeta

 2. Am primit sabloanele. Va multumesc foarte mult. Va doresc spor la lucru in continuare si va felicit pentru realizarile dumneavoastra. Sunteti un exemplu de urmat! Sa aveti SARBATORI BINECUVANTATE si PACE in familie si in suflet!

 3. Imi plac foarte mult materialele publicate de dumneavoastra si de aceea as dori si eu sabloanele co Mos timp si zanele.
  Multumesc, Antonela Savin

 4. Buna seara! Felicitari pentru lucrarile realizate si va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele si cu Mos Timp !
  Va multumesc !
  Camelia

 5. Buna seara! Va felicit
  pentru lucrarile realizate si va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele si cu Mos Timp !
  Va multumesc !
  Camelia

 6. Buna ziua! Doresc si eu zânele pentru grădinița. Avem cerc pedagogic saptamana viitoare si mi-ar fi de mare ajutor. Mulțumesc mult!!!!

 7. Buna ziua! In primul rand felicitari pt tot ceea ce faceti si mii de multumiri pt efortul de a imparti cu ceilalti!😊 Mult succes in continuare! As dori si eu, va rog!Va multumesc!

 8. Buna ziua!
  Se poate sa imi trimiteti sablonul cu Mos Timp, va rog?
  Va multumesc mult! Felicitari pentru activitatea desfasurata 🙂

 9. Buna ziua,
  As dori si eu, daca se poate, sabloanele cu zanele anotimp…sunt minunate <3
  Va multumesc tare mult.
  Olguta

 10. Bună ziua! Vă felicit pentru munca depusă și efortul de a ne ajuta. Vă rog să îmi trimiteți și mie șabloanele Zânelor. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *