Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.518 Comments

  1. Bună ziua! Felicitări pentru materialele realizate! Vă rog să îmi trimiteți și mie setul cu zâne și pe cel cu Moș Timp. Vă mulțumesc anticipat!

  2. Bună ziua! Şi eu doresc frumoasele modele realizate de dumneavoastră, atât cele dedicate celor patru anotimpuri cât şi cel cu Moş Timp, dacă se poate! Vă mulţumesc!

  3. Bună seara! Aș dori și eu decorurile cu anotimpuri și Moș Timp. Sunt deosebite! Felicitări pentru ceea ce realizați! Vă mulțumesc!

  4. Buna ziua! Aveti niste materiale minunate.
    Mi-ar face mare placere sa pot intra in posesia lor, daca imi puteti trimite. Va multumesc anticipat!

  5. Buna seara! Felicitări pentru materialele minunate! Va rog frumos daca se poate ,sa-mi trimiteți cele patru zâne anotimp si pe mos timp. Multumesc anticipat!

  6. Bună ziua! Preiau în acest an școlar clasa pregătitoare, iar materialele dvoastră m-au încântat.
    Aș dori să primesc și eu planșele cu zânele și cele cu Moș Timp. Vă mulțumesc și în același timp vă felicit pentru harul și bunătatea de care dați dovadă.

  7. Buna ziua! In acest an voi prelua si eu clasa pregatitoare. Cautand idei despre cum as putea sa decorez cat mai atractiv sala de clasa, am accesat acest site care m-a incantat in mod deosebit. Daca nu cer prea mult si aveti timp si pentru mine, as dori si eu macar plansele cu zanele-anotimp. Va multumesc din suflet! Felicitari pentru tot ceea ce realizati si pentru bunatatea de care dati dovada citindu-ne mesajele si raspunzand cat mai prompt!

  8. Buna ziua!

    Va rog sa-mi trimiteti, daca se poate, decorurile cu anotimpuri și Moș Timp. Sunt deosebite! Felicitări pentru ceea ce realizați! Vă mulțumesc!

  9. Buna ziua! Va rog frumos sa imi trimiteti cele 4 zane si pe Mos Timp! Felicitari pentru munca depusa! Va multumesc mult!

  10. Buna ziua, va rog frumos sa imi trimiteti si mie modelele cu zanele, sa le pot confectiona cu fetita mea. Multumesc frumos.

  11. Buna ziua! As dori si eu sabloanele cu cele patru zane si cu Mos Timp. Va multumesc anticipat ! Felicitari pentru toata munca depusa! O zi minunata va doresc!

  12. Buna seara! Mă pregătesc să amenajez sala pentru clasa pregătitoare, de aceea m-aș bucura mult să mă ajutați să-i întâmpin pe prichindei cu o clasă frumoasă. Vă rog să îmi timiteți,dacă se poate, materialele cu anotimpuri și Moș Timp. Vă mulțumesc! Spor la lucru!

  13. Buna dimineata! Nu am primit mimic pana acum. Va rog, daca puteti sa mi trimiteti cele 4 anotimpuri cu zane si Mos Timp. Va multumesc mult!

  14. Buna ziua, felicitari pentru materialul realizat! As dori si eu sabloanele pentru cele patru zane si pentru Mos Timp. Va multumesc si va doresc succes in continuare!

  15. Bună seara,
    Felicitări pentru munca depusă pentru realizarea frumoaselor materiale și mai ales pentru timpul acordat fiecăreia dintre noi! Vă felicit și pentru semnalul de alarmă în ceea ce privește atenția deosebită acordată scrisului corect gramatical!!!!!!!!!!!
    Aș dori tare mult dacă se poate să primesc și eu cele 4 zâne și pe Moș timp, și vă mulțumesc anticipat și din partea ,,ghoceilor” mei.
    O seară liniștită alături de cei dragi vă doresc.

    • Cu timpul stau mai prost, dar se pare că lecția de gramatică funcționează!
      N-am mai primit mesaje cu greșeli.

  16. Buna seara! Felicitari pentru materialele realizate!
    Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie cele patru zane si cu Mos Timp! Va multumesc anticipat!

  17. Buna seara ! Materialele dumneavoastra sunt extraordinare. Va felicit pentru efortul depus in realizarea acestora. As dori si eu, daca se poate, sabloanele cu cele patru zane si Mos Timp. Mult succes in continuare! Va multumesc anticipat!

  18. Buna ziua! În acest an voi prelua clasa pregătitoare. Am folosit multe idei de pe site-ul dumneavoastră, ați fost o sursa de inspirație pentru mine si baiețelul meu de 3 ani. Ne-au incantat in mod deosebit materialele realizate de dumneavoastră cu mult talent și pricepere . Daca nu cer prea mult,as dori plansele cu cele 4 zane și Moș Timp. Va multumesc din suflet!

  19. Bună ziua! Vă rog frumos să îmi trimiteți cele 4 zâne si pe Moș Timp! Felicitări pentru munca depusă! Vă mulțumesc mult!

  20. Bună ziua! Felicitări pentru materialele realizate! Vă rog să-mi trimiteți setul cu zâne și pe cel cu Moș Timp. Vă mulțumesc anticipat!

  21. Buna ziua! Va rog, in limita timpului de care dispuneti, sa-mi trimiteti sabloanele cu zane si Mos Timp! Va multumesc anticipat!

  22. Vă rog să îmi trimiteţi şi mie materialele cu Moş Timp şi spiriduşii, precum şi pe cele cu Zănele. Vă mulţumesc anticipat!

  23. Buna ziua!
    Vă rog să îmi trimiteţi şi mie materialele cu Moş Timp şi spiriduşii, precum şi pe cele cu Zănele. Vă mulţumesc anticipat!

  24. Bună ziua! Felicitări pentru materialele realizate! Vă rog să îmi trimiteţi setul cu Zânele şi pe cel cu Moş Timp. Vă mulţumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente