UPC te trimite zilnic la Parque Warner Madrid

war_map

Harta parcului 🙂

UPC Romania anunta lansarea campaniei de vara si parteneriatul cu Boomerang TV / Turner. Campania are doua componente principale – o tombola prin care UPC ofera o excursie pe zi la Parque Warner Madrid si un turneu national cu 3 personaje indragite de desene animate: Scooby Doo, Tom si Jerry.

În perioada 3 – 30 iunie 2015, toți clientii UPC Romania care achiziționează un pachet 3Play (televiziune, internet și telefonie) sunt înscriși automat într-o tombolă ce are ca premii excursii pentru 3 persoane la parcul de distracții Parque Warner Madrid. Clientii existenţi de 3Play pot participa gratuit la cursa pentru aceste excursii înscriindu-se pe pagina iunie.upc.ro.

Succes celor care pot participa!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente