Viata la pol – tema saptamanii: pinguini

Am profitat din plin de vacanţă, şi am reuşit să schiţez câteva idei generale pentru anul ce vine. Aş fi vrut, recunosc, să prelungesc vacanţa… cel puţin până ies eu din sesiune, dar Năzdrăvanii sunt nerăbdători, şi cum deja am primit întrebari din seria „Când începem anul acesta?”, m-am mobilizat un pic şi am terminat temele pentru cele trei săptămâni care urmează.

Viaţa la pol este o temă care se repetă, pe final de iarnă, începând de la grădiniţă. Ar trebui să se fixeze cu această ocazie suficiente noţiuni ca pe la clasa a IVa să nu mai auzim cum că Fram mânca pinguini… dar întotdeauna e loc de mai bine. Ca primă temă le-am cerut copiilor să construiască unul sau mai mulţi pinguini, în funcţie de vârstă. Idei sunt foarte multe, trebuie doar căutate. Aş prefera ca în momentul în care alegeţi varianta pe care o puneţi în practică să nu fie una uşoară, sau una pe care aţi mai încercat-o şi ştiţi că „iese”. Alegi una mai dificilă, care să vă pună un pic la încercare. Detaliile cerinţelor, precum şi creaţiile copiilor vor fi afişate în pagina dedicată concursului.

Am căutat şi aici pe blog câţiva pinguini. Nu am găsit foarte mulţi, şi nu toţi potriviţi cu tema, în schimb am mai descoperit câteva proiecte potrivite cu tema generală a concursului. Sper ca săptămâna aceasta să pot adăuga încă un model.

Felicitare cu ursuleti. Idei Creative. Editura Casa Plastilina usoara Daco Art Animale din ciucurei, Editura Teora, Colectia Puisorul Nazdravan Oaie din ou

Plansa despre viata la pol, cu foci si pinguini Foca din plus

Spor la lucru!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente