Impodobeste bradul cu o caricatura! – concurs

caricaturasunt.eu

Încheiem sezonul concursurilor de anul acesta cu unul fulger, şi două premii sper la fel de amuzante pe cât sunt de atractive. Crăciunul acesta puteţi face o surpriză plină de umor propriului copil, sau, de ce nu, unor prieteni. Puteţi câştiga o caricatură, realizată după fotografie, dacă răspundeţi la următoarea întrebare:

    Ce personalitate/celebritate recunoaşteţi în caricaturile de pe site-ul caricaturasunt.eu ?

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite de portalul caricaturasunt.eu, fiecare constând într-o caricatură realizată după fotografie, pentru copil. Caricatura se trimite în format electronic, pe mail, detaliile fiind stabilite cu fiecare câştigător în parte.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Alături de răspunsul la întrebarea de mai sus adăugaţi un număr de telefon de contact (nu va fi publicat). Concursul se va desfăşura între 15-23 decembrie 2014, ora 21:00. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului vom desemna un nou câştigător.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigătorii au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anuntati personal, vă rog să accesati pagina concursului în data de 24 decembrie 2014, până la ora 21:00.


23.12.2014
Castigatorii acestei prime extrageri sunt
16 Ioana Alexandra Coman
25 Daniel Gaina
Felicitari! Va astept sa revendicati premiile.

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged .

39 Comments

  1. Buna, la prima vedere Andreea Esca, urmata de Ion Cristoiu, Oana Lis, Toni Tecuceanu :(, Angel Popescu si Andrei Duban.

  2. Andreea Esca , Irinel Columbeanu, Oana Lis,Buzdugan si Morar, Ion Cristoiu, George Copos, Angel Popescu ( Mondenii) , Andrei Duban, Toni Tecuceanu , Dezbracatu’, Coco ( Compact) tel 02********

  3. Eu am recunoscut pe Andreea Esca , Irinel Columbeanu, Oana Lis, Buzdugan, Morar, Ion Cristoiu, George Copos, Andrei Duban, Toni Tecuceanu
    telefon: 07********

  4. Andreea Esca,Ion Cristoiu, Oana Lis, Toni Tecuceanu,Irinel Columbeanu, Angel Popescu si Andrei Duban, Roxette.
    Tel: 07********

  5. Buna ziua.L-am recunoscut pe Mihai Morar si Buzdugan,Andreea Esca,Aylin,Oana Lis,Dezbracatu,Columbeanu,Cristoiu.
    Miculaiciuc Carmen-Alina,07********
    Multumim pentru concurs!

  6. Multumim pentru concurs!
    I-am recunoscut pe: Andreea Esca, Irinel Columbeanu, Ion Cristoiu, Toni Tecuceanu, Dezbracatu’
    07********

  7. Buna…
    Revendic Premiul…Multumim pentru concurs…Sarbatori frumoase si un An Nou plin de impliniri…[edit]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente