Ziua Bucatariei Deschise pentru Copii, editia 1: 6 decembrie 2014

Dacă v-aţi plictisit de activităţi tradiţionale de sărbători, încercaţi ceva nou: Ziua Bucătăriei Deschise pentru Copii, pe 6 decembrie 2014 – ora 12, în dimineaţa de Sf. Nicolae, în două restaurante din Bucureşti, Muse Bistro si Morgan la Dud.

Copiii pot experimenta într-o singură zi ce înseamnă să fii bucătar, dar şi să serveşti masa la restaurant. Preţul pentru un părinte + un copil este de 80 de lei. Un părinte în plus înseamnă încă 50 de lei, un copil în plus înseamna încă 30 de lei. În ambele locatii, apa şi cafeaua (pentru părinţi) sunt incluse în preţ, iar ceea ce se poate găti/consuma puteţi afla de aici, din articolul dedicat proiectului.

Participarea se face pe bază de rezervare, fiind disponibile doar 20 de locuri în fiecare locaţie.

bucatarie (3)

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente