Stelute din margele termoadezive (2*)

Mărgelele termoadezive le-am descoperit la Ikea, în urmă cu ceva ani, şi de-atunci am tot creat. Cele două borcane imense cu mărgele ne-au ajuns până acum, abia am reuşit să terminăm unul. În timp am completat şi colecţia de suporţi, care anul acesta s-a îmbogăţit cu două modele de steluţe. Iris a ales variante pline şi variante cu contur, iar creaţiile îi aparţin în totalitate. Cum când te porneşti e greu să te opreşti, de la unu-două modele câte aveam nevoie pentru ideea de la maraton, am găsit pe birou mai multe.

Ceea ce nu a făcut ea – şi unde prefer să o ajut şi de-acum încolo – este utilizarea fierului de călcat în etapa finală. Dacă nu aveţi alergie la o mulţime de elemente mici risipite pe covor (şi adunate în mare majoritate cu aspiratorul), puteţi încerca variantele propuse pentru decoraţiuni de Crăciun. În anii trecuţi am realizat şi fulgi de nea, tot din mărgele termoadezive, pe care îi puteţi vedea aici.

stelute_margele_termoadezive

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , , , .

2 Comments

    • Este pe aceeași planșă cu cea de deasupra, doar că n-am pus decât pe rândurile exterioare, nu am umplut-o. Modelele sunt cele de la Ikea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente