Castel bântuit – Idei creative nr. 28 – Obiecte decorative din hârtie

Weekend-ul trecut Irisuca mea s-a jucat cu colecţia Idei creative. A răsfoit-o, şi v-am arătat atunci selecţia ei finală cu tematică de Halloween. Toată săptămâna a tăiat şi lipit, de credeam că nu mai văd odată castelul ridicat. A ales modelul din numărul 28 al colecţiei, Obiecte decorative din hârtie. Am prezentat detaliat acest număr într-un articol mai vechi, şi nu reiau acum conţinutul. Menţionez însă că de data aceasta am încurajat-o să lucreze aşa cum propune lucrarea, fără să scanez şi apoi să printez modelele, ci să le copieze manual. S-a „împrietenit” cu echerul, aproape că a învăţat să-l folosească corect pentru trasarea unghiurilor drepte, dar e încă prea mică să se descurce singură, lipsindu-i noţiuni elementare de geometrie. După ce am ajutat-o la scheme, a fost pe cont propriu. A decupat, îndoit, lipit, iar fantomiţele nici nu ştiu când au fost terminate.

E atât de mândră de creaţia ei, că abia aşteaptă să o poată duce la şcoală. A lansat tacit o provocare între colegi, cu ce vine fiecare în săptămâna de Halloween. Punctul culminant va fi vineri, cu partea de costum. Anul acesta i-am pregătit şi eu o surpriză, n-am mai improvizat ca în anii trecuţi, şi pentru că orice surpriză nu poate fi ţinută ascunsă, de vreo săptămână tot probează costumul în casă, ba l-a accesorizat şi cu o carte de vrăji…

Revenind la castel, dacă nu vă e teamă de ziduri negre şi fantome din seria familiei lui Casper, vă invităm la o vizită virtuală. Poarta e deschisă.

castel_bantuit

Modelul propus în carte:

Idei creative nr. 28, Obiecte decorative din hârtie

Idei creative nr. 28, Obiecte decorative din hârtie

Cartea o găsiţi în librăria editurii Casa, sau în librăriile online elefant.ro, librarie.net, adevarul-shop, eMAG.ro, libris.

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Ce pot face doua maini dibace, Editura Casa, Halloween and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente