Cine e Unchiul Bunic?

Unchiul-Bunic-(4)

Postul de televiziune pentru copii Cartoon Network a anunţat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” şi „Clarence”. Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generaţie, animaţiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite şi sunt semnate de nume precum Peter Browngardt („Să-nceapă aventura”).

„Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 17.20.

Creat după scurtmetrajul cu acelaşi nume, nominalizat la Premiile Emmy®,  noua animaţie urmăreşte trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj „magic”, care este în acelaşi timp şi unchiul, şi bunicul tuturor copiilor din lume. Unchiul Bunic are parte de foarte multă aventură şi poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală şi Borsetă.  Toţi se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opţiunea pilot automat şi ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă. Serialul a fost creat de Peter Browngardt, care a colaborat şi la realizarea fenomenului animat „Să-nceapa aventura”.

Pentru a crea acest personaj, Peter Browngardt s-a inspirat din propriile experienţe de viaţă. “Când eram mic, părinţii mei aveau o mulţime de prieteni apropiaţi, care nu ne erau rude, dar pe care îi numeam “unchi”. Erau adevărate personaje, oameni cu personalităţi deosebite, care făceau împreună cu noi tot felul de trăsnăi, cum ar fi construirea unui tun cu care să arunci cartofi în pădure – lucruri de felul acesta, nebuneşti şi haioase. Mi s-a părut amuzant să fac un astfel de personaj animat: un unchi bunic cu puteri magice, care rezolvă tot soiul de probleme de-ale copiilor şi îi poartă în diferite aventuri.”, a povestit Browngardt.

„Unchiul Bunic” a înregistrat un real succes în rândul copiilor din Statele Unite, cu precădere printre adolescenţi, fapt ce a determinat realizarea celui de al doilea sezon. Serialul conţine foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.

Cristina H.
Posted in Publicitate and tagged , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente