Quilling pentru copii – atelier gratuit la Bookfest

Quilling pentru copii, idei creative, 90

Atelierele de creaţie organizate în ultimul timp la târgul de carte, împreună cu editura Casa şi magazinul Profiart, au devenit aproape o constantă în activităţile noastre. De unde afirmaţia? Simplu… chiar săptămâna trecută am primit câteva întrebări directe: Se apropie târgul. Mai faceţi? Când? Da, şi anul acesta vom avea atelier de quilling.

Luna trecută colecţia Idei creative a editurii Casa a crescut, s-a adăugat un nou număr dedicat quillingului, de data aceasta cu modele mai amuzante, pe gustul copiilor. Am prezentat deja volumul, într-un articol special pe blog (click pe imaginea alăturată). Pe cât va fi posibil, ne vom strădui ca la târg să realizăm modele din carte, fiecare după vârsta şi puterile lor.

Vă aşteptăm sâmbătă, 31 mai 2014, între orele 11-12.30, la Clubul Şoriceilor de Bibliotecă, la un atelier de quilling. Vârsta minimă recomandată este de 5 ani, iar părinţii pot rămâne alături de cei mici pentru a-i asista sau pentru a învăţa împreună cu ei. Locurile sunt limitate (15), iar participarea este gratuită şi se face pe bază de rezervare. Vă puteţi înscrie printr-un comentariu la acest articol, sau un email la adresa admin@nazdravani.ro. Vă rog să verificaţi ca adresa de mail să fie scrisă corect, pentru a vi se confirma rezervarea. Toate rezervările sunt anulate începând cu ora 11, locurile neocupate la acest moment fiind disponibile pentru vizitatorii din târg.

bookfest2014-plakatquill2

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , .

9 Comments

  1. :(….am examen pana la 13.00!….iar tati munceste!!!!
    Daca ai sti cat de rau imi pare ca eu personal nu pot ajunge….. pot confirma diseara?!?!? – incerc sa gasesc pe cineva sa ii aduca pe amandoi….
    Multam…

    • Yupeee…am rezolvat…asa ca te rugam sa ne inscrii si pe noi, adica:

      Luca Andrei Anastase – aproape 8 ani
      Andreea Denisa Tudor – 13 ani

      Multumim si asteptam cu interes atelierul…
      Vor fi acolo la 10.45 cel tarziu….

  2. Vizita la Bookfest va fi in fapt duminica, atunci cand vor veni cu MINE…la atelierul de Quilling va veni Luk insotit de o prietena si bunica ei…a fost singura varianta sa poata participa….asa ca, desi imi pare rau ca nu ne vedem…vor mai fi ocazii…nu am uitat de dorinta ta legata de cartea de Quilling….. 🙂

  3. Pingback: Atelier de quilling la Bookfest alaturi de Cristina (Talente de Nazdravani) | Pitici, dar Voinici

  4. Vrem si noi, vrem si noi daca se poate:) 1 singur loc pentru un baietel de 5 ani. Abia asteptam:) O zi minunata

  5. Pingback: Bookfest pentru copii - 2014 | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente