Fluture bicolor – martisor perforat

fluture_bicolor_martisor

Ieri îmi spuneam gata, maratonul mărţişoarelor 2014 s-a încheiat. Mai am doar de pregătit urarea oficială a blogului pentru toţi cititorii. Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de-acasă… ajung şi eu, destul de târziu, de nu ştiam ce să fac mai întâi, pregătesc copiii de culcare, şi Andrei îmi spune cu o faţă angelică… mami, am uitat azi să le fac mărţişoare fetelor… asta e, le duc luni… Poţi să te plictiseşti la ora 11 noaptea? nuuu…

Avea nevoie de 8. Mă uit cu groază la opţiuni, picam de somn, aşa că am pus în funcţiune o idee abia văzută pe facebook (într-un grup care îmi place din ce în ce mai mult 🙂 ). Am scos perforatorul cu fluture, am generat opt fluturi roşii, apoi patru albi. I-am tăiat pe cei albi pe jumătate, pe axa de simetrie.

Patru fluturi roşii i-am dat cu lipici pe aripa dreaptă, şi le-am aplicat o „supra-aripă” albă, patru au primit un implant pe stânga. Pe spate toţi sunt roşii, dacă lăsam fluturii fără suport merita repetată operaţiunea. Dar am ales să-i lipesc pe cartonaşe… părea cam simplu, aşa că le-am trecut urgent prin ondulatorul de hârtie, pentru impresia artistică. Am legat şi şnuruleţe, le-am pus în plicuri de celofan (3 lei/100 bucăţi) şi am rezolvat problema în vreo 10 minute.

perforator_daco_fluturePerforatorul meu nu este prea spectaculos. Fluturele decupat rămâne prins cu abdomenul de foaie. Arată fain pe felicitări, scrisori, dar modelul orientativ pe care l-am avut eu era realizat cu alt perforator, tot din seria de la Daco Art, mult mai finuţ şi mai delicat, dar pe care din pacate nu-l am. E târziu acum să aplicaţi modelul pentru acest an, dar omul gospodar face iarna car şi vara sanie.

O primăvară frumoasă!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Mărțișoare and tagged , , , .

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente