Aventura in Regatul de gheata (concurs)

Frozen300x400

Aţi văzut Frozen (Regatul de Gheaţă)? Sunt sigură că deja aţi îndrăgit noile personaje Disney, că autocolantele, caietele, posterele cu ele deja sunt acasă. Ce spuneţi să completaţi colecţia cu o poveste în imagini şi, în plus, cu un audiobook? Editura Litera completează seria de poveşti pentru copii cu ultima apariţie, aventura celor două surori Anna şi Elsa pentru a-şi salva regatul – Arendelle.

Poţi câştiga un volum „Regatul de Gheaţă” dacă participi la concursul acestei săptămâni şi răspunzi la următoarea provocare:

Care este cartea ta preferată din colecţia Disney? [aici] Adăugaţi linkul către carte într-un comentariu la acest articol.

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, două volume Regatul de Gheaţă”.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, iar câştigătorul are la dispoziţie 24h pentru a reventica premiul. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet către care va fi făcută expediţia (nu se acceptă decât adresă poştală pe acest nume), şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 6-13 februarie 2014, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, linkul către produs, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină. Verificaţi în timp util înscrierea în concurs.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de email cu care a fost adăugat comentariul câştigător. În caz contrar, la expirarea termenului menţionat (la afişarea rezultatelor) vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător. Premiile se expediază gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să accesaţi pagina concursului în data de 14 februarie 2014.

Frozen


Extragere 13.02.2014

13.02.2014-2
nr. 73 andrea toma
nr. 41 Cristina Victoria Mocanu
Felicitari! Puteti revendica premiile pana maine, 14.02.2014, ora 23. Daca un premiu nu este revendicat, extragerea este anulata si va fi extras un nou castigator.


Extragere 15.02.2014
15.02.2014
Premiul nr. 73 nu a fost revendicat, am extras din nou unul dintre premii. Norocosul zilei de astazi este nr. 72 Gyorgy Ludovica.
Puteti revendica premiile pana maine, 16.02.2014, ora 9.40. Daca un premiu nu este revendicat, extragerea este anulata si va fi extras un nou castigator.

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , , , .

161 Comments

  1. Cartea este minunata, am citit si Craiasa zapezii-originalul povestii dar aceasta varianta este deosebit de frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente