Fantezie de iarna, la final de atelier

Am aşteptat cu ceva emoţie atelierul de iarnă. Nu ştiu de ce, dar cel din decembrie a fost întotdeauna special. Poate pentru că pregătim ornamente… poate pentru că le vom prinde în curând de rămulele de cetină, şi vom spune că a mai trecut un an. Azi am pregătit ornamente cu brăduţi şi felicitări, cu ajutorul magazinului DacoMag. Cel mai greu lucru pentru copii în momentul în care sunt în faţa materialelor, când le au pe toate la dispoziţie, este să aleagă. Ar pune de toate. Nu contează cum arată rezultatul final, dar „să fie acolo” de toate!!

Am început prin a le prezenta materialele. Unele dintre ele sunt noi, cum era banda textilă autoadezivă, altele le cunoşteau. I-am lăsat să-şi bage mânuţele în ciucuraşii moi, ştiu că e o senzaţie deosebită… şi mie îmi place. Apoi am trecut la lucru. Am început cu decorarea brăduţului de spumă. Pentru beteală am tăiat fâşii de spumă autoadezivă cu glitter, mai late, pentru a le înjumătăţi apoi cu foarfece decorative. A mers mai greu, căci spuma era cam groasă. Apoi au lipit… steluţe, pompoane, ei ştiu logica :). Agăţătoarea brăduţului am capsat-o, şi i-am pus şi clopoţel, pentru efect special.

Au trecut apoi la felicitări. Am încercat la interior să facem un peisaj nocturn de iarnă. Aproape că ne-a ieşit. La exterior, fiecare a dar frâu liber imaginaţiei, iar eu m-am lăsat atrasă în joc şi am uitat complet de fotografii :). Au folosit în mod special banda cu buline, brăduţii din spumă cu glitter şi steluţele. N-am reuşit să-i conving să mergem pe ceva integrat, gen globuleţ cu decor… Poate la anul.

Ce e sigur însă este că joaca de azi va continua acasă. Copiii au primit cadou din partea magazinului online un set creativ „Prietenii Moşului”, şi vor avea, după ceva muncă, patru figurine de spumă de prins în brad. Sau le pot folosi pentru felicitări.

Cu aceasta, închei atelierele din acest an. Sper să ne revedem anul viitor, mai creativi, mai atenţi şi mai îndemânatici!

Mulţumesc Daco Art pentru susţinere şi idei, şi Clubului Aurora pentru găzduire!


*La cerere, activitățile se pot desfășura și la domiciliu. Detalii la telefon 0722 955 103

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente