Fluture din evantai

Un proiect întârziat, dar pe care am promis să-l prezint, este acest fluture-evantai cu care Iris a venit acasă foarte mândră, în săptămâna altfel. Ar fi arătat foarte bine ca decoraţiune în clasă, alături de ceilalţi… dar a vrut să-l păstreze.

Dacă doriţi să faceţi unul, luaţi o coală de hârtie, şi îndoiţi-o pe jumătate. Decupaţi acum conturul unei aripi de fluture, având grijă ca îndoitura să fie corpul fluturelui. Decupaţi cât mai puţin din muchiile de sus şi de jos. Desfaceţi şi transformaţi hârtia în evantai, pornind preferabil din mijloc. După ce aţi terminat, folosiţi un fir de sârmă pluşată pentru a lega fluturele şi a realiza antenele.

Ca timp de lucru estimez în jur de jumătate de oră. Alaturi am scanat fluturele desfasurat, pentru orientare la decupaj.

Sper că vă place!

fluture-evantai

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de primăvară and tagged , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente