Idei pentru Iepuras (5) – BestKids

"Ce-i mai bun pentru copii", Bestkids e un magazin mare, cu de toate pentru toţi, începând de la jucării şi articole pentru îngrijirea bebeluşilor, până la lumânări pentru botez, ceea ce n-am întâlnit până acum în magazinele online de jucării.

O scurtă incursiune în categorii a punctat următoarele: avem uşor accesibile din meniu butoane pentru produsele din reclamele tv, ofertele speciale, produsele promoţionale, categorii care acum înainte de sărbători ar trebui să fie interesante. Dacă aveţi răbdare să parcurgeţi meniul lateral până jos, găsiţi şi posibilitatea de a achiziţiona carduri cadou, perfecte pentru aniversări, mai ales când nu ştii ce joc/jucărie i se potriveşte unui copil, şi poţi cheltui exact suma pe care ţi-ai propus-o pentru cadou.

De asemenea, există o categorie de produse care beneficiază de transport gratuit. O altă categorie pe care n-am întâlnit-o la jucării este cea a produselor resigilate, unele jucării de exterior au reduceri chiar de 100-200 lei.

Trecând la categoriile de jucării, prima pe listă a fost "zmeie şi jucării zburătoare", dar nu elicoptere cu baterii, ci planoare, avioane cu elice pe elastic, şi alte asemenea aparate de zbor care ne amintesc de unde am pornit în cucerirea aerului. Planoarele au kit de pornire, un fel de praştie cu care se lansează, o provocare pentru cei care vor să le controleze zborul.

La seturi de construcţii, multe din jucăriile
Ecoiffier au reduceri, aproximativ 15%. Găsiţi şi seturi Lego sau Playmobil, iar în categoria "altele" găsiţi şi seturile din seria Engino, despre care am mai povestit aici, dar şi preferatele mele din seria Marble Run, fie ele Quercetti sau Galt.

Am trecut peste bucătării, truse de lucru, corturi de joacă, jucării inteligente, mai mult sau mai puţin vorbitoare, şi m-am oprit la jocuri de societate. Găsiţi aici toată gama de jocuri de altădată, înregistrate acum la Noriel, dar şi jocuri noi, de strategie, cărţi, monopoly, Catan şi multe altele. Depinde ce anume căutaţi şi pentru ce vârstă.

Din păcate, categoria de jocuri creative, care m-ar fi interesat, nu este structurată pe activităţi, iar filtrele aplicabile în magazin sunt de vârstă, preţ, producător. Trebuie să ştii exact ce cauti, ca să găseşti…

Dar vă doresc plimbare plăcută prin magazin! Aveţi ce vedea după ce decideţi categoria. Puteti incepe cu catalogul ofertelor de Pasti.

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei, Jocuri și jucării and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente