Lego – City – Tren de Marfa

Vorbeam zilele trecute cu Andrei despre jocurile Lego. Întâmplător avusesem ceva de lucru pe această temă, şi cum el e la curent cu tot ce înseamnă reclame noi la jucării, mi-a făcut şi mie un rezumat, cam ce seturi sunt acum promovate pe tv. Dacă unii au boala mersului la cumpărături prin mall, noi mai frunzărim magazinele de jucării de pe net să vedem "ce se mai găseşte". Nu de alta, dar doar mâine nu e aprilie, şi iepuraşul are nevoie de ceva indicaţii.

L-am întrebat care dintre colecţiile lego sunt de copii mai mari, aşa, ca el. Răspuns fără ezitare, seria Lego City. Mami, dă la seturi!! Ah, dacă ştiam unde mă pune să dau… problema nu e că vrea el, ci că ar vrea şi Iepuraşul! Noi la capitolul trenuleţe, şine, jocuri de construcţie, avem antecedente grave, din seria seturilor "gigant", aduse de pe-afară. La ce rămâne Andrei cu ochii? La setul cu tren de marfă. Şi acum să punem în balanţă. Copilul nu a cerut o maşinuţă, nu a cerut un trenuleţ. A cerut un set de construcţie creativ, cu un grad de dificultate ridicat (pe mine m-a luat ameţeala când am căutat pe site-ul oficial Lego cum se montează setul, vedeţi aici, cod 7939). Numai efortul necesar pentru a-şi pune în funcţiune jucăria, coordonarea de care este nevoie, stimularea gândirii şi educarea atenţiei sunt suficiente argumente pentru Iepurilă. În plus, poate oricând folosi liber cărămizile, dând frâu liber imaginaţiei şi construind proiecte noi. Şi cum cărămizile lego sunt universale… se îmbină perfect cu seturile aflate deja în posesie.

Cu ce argumente vine Trenul de marfă: este dotat cu locomotivă, vagoane şi două maşini, care pot fi încărcate şi descărcate din tren cu macaraua funcţională. Setul include 4 minifigurine, dar aici nu-i problemă, că mai avem destule de când nu pleca fără una din supermarket. Dar nu şinele flexibile, trenuleţele, piesele, sunt cele care l-au încântat peste măsură, ci dimensiunea trenului (88cm) şi telecomanda în infraroşu care poate controla 8 trenuri simultan. Că are 4 canale şi 7 viteze aproape că nu mai contează! Dar nici n-am luat bine pielea ursului din pădure, că se gândea că-i lipsesc 7 trenuri!

L-am căutat pe net. Înainte de a vă lăsa să vedeţi ce poate, trenul de marfă costă cam atât. Să sperăm că nu se va opri inimioara lui Iepurică :).


Articol sustinut de eMag.ro.

Cristina H.
Posted in De-ale casei, Jocuri și jucării, Publicitate and tagged , , , , .

2 Comments

  1. nu stiu ce face Iepurica, dar mie una mi-a stat inima 😀
    il inteleg pe Andrei al tau pentru ca mai am si eu un Andrei care este innebunit dupa trenuri (nu am ajuns la performanta voastra cu sinele de tren prin toata casa – si asta numai de la un set; dar avem atatea sine,cai ferate si modele de trenuri ca nu stiu unde sa le mai ascund 😀 )…al meu e innebunit dupa tot ce inseamna Lego, insa tot pe mine cade greul cu montatul lor (este totusi prea mic pentru lucruri asa complicate;se descurca bine la montat, dar cele Lego sunt departe de ceea ce inseamna „simplu”)

    • Iti spun eu ca lu’ Iepurica ala mare i-a stat inima cand i-am aratat articolul :).
      Da’ pe bune acum, n-ai idee cat as vrea eu sa-mi construiesc un trenulet de-asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente