Idei creative: Un Craciun auriu, Editura Casa

Idei Creative 33, Un Craciun auriu, Editura Casa

Mi-am dorit mereu, şi cred că mai e mult până voi reuşi să pun în practică, dar aş vrea să am un brad mare, decorat tot într-o singură culoare. La asta m-am gândit în momentul în care am răsfoit prima dată numărul 33 al colecţiei "Idei Creative", Un Crăciun auriu, de la Editura Casa.

Idei Creative 33, Un Craciun auriu, Editura Casa

Nu ştiu cum ar arăta un brad complet auriu, dacă nu ar fi prea strălucitor pentru gustul meu, dar am admirat modelele propuse în carte. Toate, normal, aurii. Am ales cu greu o sursă de inspiraţie, căci la capitolul auriu nu stau foarte bine cu materialele. Am mers aşadar la cumpărături, am luat puţină panglică, câţiva năsturei şi un îngeraş, pe care l-am pictat cu auriu. Din fericire mai aveam un pic de tempera aurie, trebuie să refac însă stocul de vopsele speciale, căci copiii le mănâncă pe pâine.

Am ales felinarul cu îngeraşi. Dar ştampilă cu îngeraşi nu am avut, deşi praf auriu găsisem. De asemenea, nici hârtie de calc cu steluţe nu am găsit, am rămas la varianta simplă. Ultima piedică, paharul pe care trebuia fixat… nu am avut un pahar perfect cilindric, aşadar am folosit un tub de carton mai mare, pe care l-am decupat cu perforatorul decorativ pentru steluţe, iar mijlocul cu foarfeca.

Cartea prezintă la capitolul tehnici embosarea, aurirea, iar la materiale folia embos, carioca embos, folie aurie, cu adezivi speciali. Proiectele propuse sunt: Pomul de Crăciun, Ambalaje speciale pentru cadouri, Brăduleţ pentru decorat masa, Coroniţă aurie, Ornament pentru uşă, Sărutul angelic (felinarul), Săculeţe aromate, Felicitări, glob auriu, Cizmuliţe de Crăciun, Vraja aromelor (portocale decorate cu scorţişoară şi cuişoare), Plăsuţe pentru cadouri, Pandantive, Faţă de masă, Ghiveci pentru lumânări, ?erveţel. În total, 32 de pagini de idei aurii, şi un insert la mijloc cu modelele pentru stelute, brăduţ, cizmuliţe, şi modelele pentru faţa de masă.

Idei Creative 33, Un Craciun auriu, Editura Casa

Info pret: Librăria Editurii Casa, Libris.ro, Elefant.ro, eMAG.ro, Adevărul Shop.

Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, Ce pot face doua maini dibace, Editura Casa and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente