Craciun fericit, Editura Aramis

Crăciun fericit, Editura AramisAm plecat la târgul de carte săptămâna trecută cu un scop precis.. acela de a răsfoi cărţile de Crăciun de pe la diverse edituri. Din fericire am avut voie să fac şi poze, aşa că pe unele dintre ele le voi prezenta, chiar dacă fizic nu le am acum în mână.

La Aramis am căutat cartea cu activităţi de Crăciun. Eram chiar curioasă cum e cu modelele. Cartea are într-adevăr o mare parte din modele pretăiate, erau chiar montate la stand, dar şi idei de confecţionare, origami, pentru câteva figurine.

Dacă tot am avut imaginile, mi-am dat un pic silinţa să confecţionez două dintre ele, mai ales că sunt foarte simple, un copil care înţelege corect ce înseamnă origami le poate confecţiona uşor, mai ales că toate etapele sunt însoţite de texte explicative. Neavând elementele predecupate, am improvizat un pic.

Din câte îmi amintesc, cartea este aproximativ 30x25cm. Nu am găsit specificaţiile. Ca detalii, conţine 93 figurine detaşabile, 5 modele origami, 9 coli de hârtie glasată.

Craciun fericit, Editura Aramis
Craciun fericit, Editura Aramis
Craciun fericit, Editura Aramis

Preţ: Elefant.roLibris.roEmag.ro

Biblioteca nazdravanilor

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente