Mere, pere, în… farfurie – cusături

Recunosc, cu îmi plac programele. Ok, e săptămâna fructelor şi legumelor, dar dacă e opţional, de ce nu putem face „altceva”. Adică… dovleci de Halloween de exemplu, nu se încadrează în temă?! Dar asta e, îmi fac de cap acolo unde pot, adică pe site, unde copiii confecţionează de zor dovleci săptămâna aceasta. Dacă nu i-aţi văzut încă, intraţi aici.

Ieri la grădi am cusut mere şi pere… pe farfurie. Cei care au frecventat opţionalul şi anul trecut deja sunt la grupa de „avansaţi”, au fost capabili să termine tema în aproximativ 40min. Ceilalţi, cu mai puţină experienţă la cusut, au reuşit într-o oră între 50-75%.

Materiale necesare:

  • ac, aţă colorată
  • carton pentru a imprima modelul, disponibil aici.
  • creioane colorate

Mere si Pere - cusaturi

Poftă bună!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cusături, La grădiniță and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente