Atelierul Nazdravanilor, editia a unsprezecea – epilog

Am încheiat cu bine cea de-a unsprezecea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor, probabil cea mai „pregătită” şi aşteptată ediţie de până acum. Îmi doresc de foarte mult timp să încerc cu copiii quilling, şi am tot căutat pe la noi prin magazine unelte. Am găsit destule variante, dar niciuna nu mi s-a părut suficient de ok. E drept că am lucrat acum ceva vreme cu un ac de la Klutz, şi am comparat de atunci toate uneltele cu acesta. Am şi lucrat cu altele, dar tot nu am fost mulţumită. Într-un final am reuşit să am uneltele dorite, şi imediat după ce au trecut vama am proiectat atelierul.

Mi-am propus ca azi să lucrez cu copiii un tablou pe tema „Aventuri la firul ierbii”. Spre marea mea dezamăgire, nu au văzut A Bug’s Life, dar măcar văzuseră „Furnicuţe”. Şi ne-am apucat de lucru… încercând să facem un pic de iarbă, o floare, un fluture, sau orice altă insectă identificabilă sau nu.

La început li s-a părut simplu, dar a răsuci hârtia nu este totuşi chiar atât de uşor, bobocii s-au deschis greu, fluturii au ajuns să fie priviţi din profil. Totuşi, în ciuda câtorva lacrimi de furie, au reuşit să lucreze. Mai jos aveţi în galeria de imagini creaţiile copiilor. În funcţie de îndemânare, au fost mai mult sau mai puţin rapizi. Dar acesta e abia începutul.

Cel puţin la final fiecare a primit un premiu din partea Editurii Paralela 45. În pachet îi aştepta Aritmetica lui Pogonici, cu versuri de Victor Tulbure, şi câte un exemplar din colecţia Bufniţa, ambele noi apariţii ale editurii, lansate în cadrul târgului de carte de săptămâna trecută.

Mulţumim cu această ocazie Editurii Paralela 45 pentru premiile oferite şi Grădiniţei after-school Cuibusorul Zanelor pentru găzduire!

Paralela 45 Gradinita Cuibusorul Zanelor



Ediţiile precedente: 12345678910.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

4 Comments

  1. Multumim de atelier, a fost grozav timpul petrecut acolo! Vlad e atras de lucru manual in general, asa ca a fost incintat. Acum o sa ne aprovizionam si noi cu materialele si uneltele necesare, sa practicam si acasa aceasta activitate interesanta!
    Natalia

    • Din fericire materialele au inceput sa se gaseasca, iar netul este plin de modele. Un pic am incercat si noi la temele saptamanale de pe site, si copiii se descurca binisor, chiar in lipsa uneltelor, improvizand.
      Poate Vlad isi face putin curaj sa se joace cu noi, s-ar putea sa se amuze pe durata vacantei :).

  2. Multumesc în primul rând Cristinei, pentru rabdarea, implicarea si atentia acordata fiecarui participant în parte. Când o persoana face ceva cu suflet, se vede, se simte în rezultatul obtinut. Desi Alex a început atelierul cu lacrimi, l-a încheiat satisfacut de lucrarea sa si dornic sa revina. Cadoul de la Editura a fost foarte bine primit! Multumim!

    • Baietii si orgoliile lor… am inceput cu stangul, dar tare ma bucur ca am reusit pana la urma sa gasim o cale comuna de „dialog”.
      Sper ca mai mult decat lectia de quilling a prins un pic si din lectia de curaj. Plus dreptul de „veto” 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente