Pictura pe panza, set Amos

Set pictura Amos, canvas

Iepuraşul de anul acesta şi-a propus să pună la încercare talentul artistic al piticilor mei. Nu că ar fi prea mult, am spus doar întotdeauna că la noi nu e vorba de talent, ci de voinţă şi de acceptarea provocărilor. Printre cadouri s-au strecurat şi două pânze preimprimate pentru pictură. Un set cu căluţ şi o pânză suplimentară cu delfin.

Setul include pe lângă pânză şi şase creioane speciale: roşu, roz, verde, albastru, galben, alb. Creioanele seamănă destul de bine cu cele cerate, atât că sunt moi, şi aplicate pe pânză rezultă un fel de pastă moale care poate fi întinsă cu uşurinţă, dând un efect de ulei, fără a fi însă un astfel de material. Poţi picta fără a irosi creionul şi fără să faci mizerie. Nu sunt toxice şi nu miros, şi se spală cu uşurinţă. Se recomandă totuşi spălarea imediată a hainelor pentru a evita petele.

Creioanele se pot folosi pe hârtie sau pe pânză (canvas), nu se recomandă pentru face-painting. Alor mei le-a venit ideea, căci seamănă foarte bine creioanele cu cele speciale pentru faţă, şi voiau să se picteze. Dacă sunt lăsate fără capac, se usucă în timp.

Pentru efecte deosebite pe pânză poate fi folosită o pensulă şi puţină apă. Creaţiile noastre n-au beneficiat de atenţie suplimentară, căci până să le citesc instrucţiunile erau deja aproape gata… Andrei a fost mai puţin interesat, dar Iris a "reparat" căluţul şi apoi delfinul, deşi a fost nemulţumită de nuanţa prea închisă, iar albul adăugat nu a schimbat prea mult rezultatul final. Asta nu i-a împiedicat deloc să se laude că au făcut tablouri "adevărate", căci pânza este fixată pe ramă de lemn, şi să încerce să le vândă bunicilor pentru muzeul-expoziţie dedicat nepoţilor, unde orice creaţie este expusă cu mândrie, şi cotată mai ceva ca pânzele lui Picasso.

Set pictura Amos, canvas

Set pictura Amos, canvas

Info preţ: Kids Magic Store

Jocuri educative

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Jocuri și jucării and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente