Camara de toamna, decorata de copii

Săptămâna trecută s-a desfpşurat prima probă a concursului „Pulbere de Brumă”, concurs ale cărui premii sunt oferite de Editura Casa.

Copiii au avut ca temă decorarea conservelor de toamnă, într-un mod cât mai original. Dacă ar fi fost aşezate pe un raft, la vânzare, ambalajul pe care copiii l-au confecţionat trebuia să-i convingă pe privitori să cumpere produsul. Fiind conserve făcute în casă, presupunem că şi conţinutul este de calitate, aşa că rămânea de rezolvat doar problema aspectului.

Toţi participanţii s-au străduit, au desenat, colorat, lipit, şi puteţi vedea aici toate creaţiile înscrise în concurs. În schimb nu m-am putut abţine să nu aleg astăzi pentru prezentare câteva borcane pe care eu le-aş cumpăra cu siguranţă:

Conserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamna

Dacă aveţi probleme în a convinge copilul să mănânce un anumit produs, poate găsiţi mai sus câteva idei care l-ar face mai atractiv.

Felicitări încă odată micilor artişti şi îndrumătorilor lor!


Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente