Frunze de toamna – cusaturi cu acul

Din când în când mai scoatem din cutia cu unelte acul de cusut. Copiii care participă constant la activităţile de pe site au deja câteva probe la activ, şi antrenamentul îşi spune cuvântul. Ceilalţi, care au încercat pentru prima dată proba, au fost însă la înălţime. Avem aşadar la expoziţie un covor de frunze, colorate în toate culorile toamnei. Inclusiv roz, ca să anticipez una din întrebări. Artistul are dreptul de a hotărî modalitatea în care arta sa transpune realitatea.

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la această probă a fost ambiţia piticilor de a coase frunza, chiar dacă ei au avut variantă alternativă pentru această probă. Şi să nu uit de plusul pe care unii dintre ei l-au adăugat modelului, transformându-l în colaj.

Felicitări, dragii mei! Şi ţineţi-o tot aşa!

Frunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. CusaturiFrunza de toamna. Cusaturi

Detaliile probei

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cusături, Din culisele concursurilor, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , , .

2 Comments

    • la grupa nu stiu daca merge… eu am incercat cusaturi cu un grup de 7 copii, si nu merge deloc usor, mai ales daca nu au mai cusut inainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente