Flori de mai, un nou concurs cu premii

Un nou concurs cu premii îi aşteaptă pe Năzdrăvanii silitori, care rezolvă, săptămână de săptămână, temele propuse de Naz şi Ani la "Talente de Năzdrăvani". În perioada 25 aprilie 2011- 20 mai 2011 se va desfăşura concursul Flori de mai, organizat cu sprijinul Editurii Edu România.

Concursul va fi alcătuit din trei probe, fiecare desfăşurându-se pe parcursul unei săptămâni. Pe lângă realizarea temei, copiii trebuie să şi acorde puncte colegilor de grupă, pentru a stabili clasamentul final al concursului.

Prima probă trebuie finalizată până la data de 1 mai. Începem cu o temă uşoară: Primăvara în acuarele. Copiii trebuie să realizeze un peisaj de primăvară, numai în acuarele, astfel: Piticii şi Năzdrăvanii, pe tema "Grădina mea cu flori", iar Şcolarii mari şi mici, pe tema "Primăvara în livadă". Menţionez că în cazul şcolarilor foaia trebuie acoperită integral cu acuarele.

Copiii trebuie să lucreze singuri. Nu uitaţi de codul de onoare al Năzdrăvanilor!

Concursul Flori de mai beneficiază de 14 premii oferite de Editura Edu, constând în pachete cu softuri educaţionale, adaptate vârstei. Copiii care participă la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premiile recomandate. Fiecare câştigător va primi un singur pachet adaptat vârstei sale sau nivelului de studiu, din colecţia editurii, disponibilă la adresa www.edituraedu.ro

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 mai, detaliile urmând a fi comunicate în timp util participanţilor la concurs.

Cu Dino in vacanta - este un pachet educational de evaluare interdisciplinara.Spre prima vacanta - este un pachet educational de evaluare interdisciplinara.EDU Evaluare distractivă I-IIEDU Evaluare distractivă IIISecretul numerelor si al formelor (Matematica pentru clasa a II-a)EDU Matematică I-IIEDU Matematica III-IVEDU Limba română III - IVSuper English I Super English IIEDU Limba franceză şi limba germană

Mai multe detalii despre participare în pagina dedicată probei.

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor împreună cu părintii la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Mulţumesc anticipat pentru susţinere şi mult succes tuturor participanţilor!

Editura Edu

Concursuri Online

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

6 Comments

    • nu trebuie sa va sacrificati… trebuie doar sa puneti piticul la treaba.
      daca cititi cu atentie conditiile concusrului, veti vedea ca parintii nu trebuie sa se amestece.

  1. Pingback: Castiga 14 premii, pachete cu softuri educationale, oferite de Editura Edu | Concursuri Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente