Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. Buna! Am vazut minunatele zane !Originale,incanta ochiul oricui! Daca va rog,se poate sa mi le trimiteti si mie?Multumesc anticipat!

  2. Foarte frumoase, zânele. Felicitari pentru ceea ce realizati! Minunate. As dori si eu aceste sabloane, daca se poate sa mi le trimiteti pe mail. Va multumesc si felicitari înca o data.

  3. Va felicit pentru tot ceea ce faceti, mi-as dori si eu sablonul.
    Multumesc mult.O primavara frumoasa.

    • adresa de mail pe care ati lasat-o nu este ok, mailul s-a intors la mine.
      reveniti va rog cu un mesaj.

  4. Zana este minunata as dori sa primesc si eu modelul si tot odata vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti pentru copilas FELICITARI o primavara minunata

  5. Imi place foarte mult acest model pentru fereastra.Eu sunt educatoare si as dori daca se poate sa mi-l trimiteti cat mai repede.Va multumesc din suflet

  6. Buna ziua! Multumim pentru zâna primaverii, este superba. Va felicit si va multumesc înca o data. Puteti sa ne trimiteti si celelalte zâne, va rugam. Multumesc mult! O primavara frumoasa va doresc.

  7. supeeeer. acum le-amvazut.le-as doro si eu va rog dak se poate. va felicit si va multumesc.

  8. Va felicit pentru tot ceea ce faceti, mi-as dori si eu sablonul.
    Multumesc mult.O primavara frumoasa.

  9. foarte frumoase!!! as vrea si eu sablonul zanei primavara si a celorlalte zane, daca se poate…multumesc

  10. Excelent mod de a aduce primavara in clasa prin fereastra :)!As vrea sa realizez si eu zana primavara, daca binevioti a-mi trimite sabloanele. Multumesc!

  11. Buna seara!Foarte frumos acest model!Imi puteti trimite sablonul?Multumesc anticipat!

  12. este superb decorul, impreuna cu acest site.copilasii mei ar fi foarte incantati de el.le-as dori si si eu daca le puteti trimite.multumesc frumos

  13. Buna,sunt superbe aceste decoruri.Te rog sa-mi trimiti si mie sablaonele pentru a inveseli sala de clasa.Multumesc.

  14. As dori si eu sabloanele pentru zana primaverii. Multumesc anticipat!

  15. Superb decorul!Desi inca ninge ,cand il privesti intr-adevar simti ca este primavara.Mi-ar folosi in decorul clasei mele ,asadar ,v-as fi recunoascatoare daca mi-ati trimite si mie sablonul.Multumesc !O primavara frumaosa!

  16. Nu am primit materialul cu zanele. Va rog, daca se poate sa mi le trimiteti sau macar zana primavara. Multumesc anticipat.

  17. foarte frumos si original. Puteti sa-mi trimite’i sablonul? multumesc

  18. sunt superbe modelele…….as dori si eu pentru la gradi sabloanele…..:) MULTUMESC!

  19. superbe,a-si vrea si eu sabloanele pentru cele trei zane.multumesc anticipat

  20. stiu ca te bombardeaza toata lumea cu mesaje despre zane si ca ar trebui sa am rabdare, dar revin cu rugamintea de a nu ma uita si pe mine . abia astept sa am si eu cea mai frumoasa fereastra din oras! mii de multumiri

    • mi-am dat toata silinta sa nu uit pe nimeni… uneori ajung mai tarziu, sau intra in spam, ori e nevoie sa revin cu mesajul… dar nu cred (sper!) ca am uitat pe cineva,

    • cand ai timp te rog verifica si la mine, nu am primit nimic. multumesc

    • prima data ai dat adresa de mail cu un punct dupa primele 3 caractere…. ti-am retrimis, desi nu stiu cum e ok pana la urma si care e cea corecta.

  21. eu nu pot sa mi imaginez cum puteti crea asa frumuseti. eu mereu privesc cu admiratie tot ce creati. e minunat si recreativ. cand nu am ce face imi clatesc ochii la ce mai fac copiii. sunt cu adevarat minunate. tare mi as dori un decor de primavara, dar nu stiu de pot sa l am, caci am mai incercat si cu celelalte zane si nu am primit nimic, poate s a peirdut mailul. in fine raman o admiratoare a voastra. sunteti foarte buni.

    • sper ca l-ati primit acum. verificati si reveniti cu mesajul daca nu a ajuns.
      verificati si in spam, pentru orice eventualitate

  22. Nu am vazut ceva mai minunat .FElicitari!
    As dori si zana primavara si pe celelalte doua anotimpuri din urma.Acum v-am decoperit.Sunteti minunati!

  23. foarte frumoasa idee, daca sunteti draguta sa-mi trimiteti si mie ca sa imi decorez ferestrele.multumesc

  24. vreau si eu zana…pls… este superba si o vreau si eu la mine in grupa….am mai trimis un msg dar nu am primit-o

  25. as dori si eu zana primavara si daca se poate si celalalte doua sa le am pentru anul viitor. eu sunt in primul an si m-ar ajuta enorm. sunt superbe multumesc

  26. sunt foarte frumoase daca se poate as dori si eu sabloanele ca sa le inveselesc clasa piticilor mei sigur vor fi fascinati.Sunt extraordinare va felicit din suflet.

  27. Am primit sabloanele .Mii de multumiri.Sunteti pe cat de creativi ,pe atat de prompti.

  28. foarte frumoase, vreau si eu sabloanele pentru toate zanele, daca se poate. Va multumesc frumos. Astept cu nerabdare.

  29. Foarte frumos! Felicitari! Doresc sa primesc modelul, in cazul in care mai este valabil anuntul. Multumesc! O primavara frumoasa si LA MULTI ANI Doamnelor si Domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 MARTIE!

  30. foarte frumos!!!!as dori si eu sabloanele daca se poate 😀 multumesc frumos:D

  31. Multumesc frumos pentru Zana Primavara.Au intrat mdulele A3 dar nu au intrat modulele A4 -decor cu floricele si ciupercute.Astept cu nerabdare sa le pot afisa.Multumesc frumos.

  32. sunt minunate, deosebite! as dori si eu sabloanele zanelor, va rog din toata inima

  33. Lucrez in invatamant si as dori si eu acest decor daca se poate! este mirobolant! felicitari! sunteti de nota 10

  34. etse superba zana primavara. va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie modelele. multumesc anticipat!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente