Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Buna ziua!Va rog mult de tot sa-mi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane.Multumesc mult!

  2. Buna seara! Va rog, as dori si eu sabloanele pentru cele patru zane.Va multumesc!

  3. Buna ziua!Va rog foarte mult, daca este posibil, sa-mi trimiteti si mie sabloanele pt Mos Timp.
    Cu respect, M.Voicu

  4. Buna seara. Va rog daca se poate vreau si eu sabloanele celor patru zane. multumesc

  5. Bună seara! Vă rog din suflet să îmi trimiteți și mie șabloanele celor patru zâne.
    Mulțumesc!

  6. Bună seara!Vă rog să-mi trimiteți dacă se poate șabloanele celor patru zîne șI Moș timp.Mulțumesc!

  7. va rog tare mult sa-mi trimiteti daca se poate sabloanele celor patru zane, anotimpuri.
    Va multumim pt ajutor si felicitari pentru creativitate!! mult succes in crearea lucrurilor minunate!!!!

  8. Buna ziua!
    In primul rand, vreau sa va felicit pentru crearea acestei pagini si pentru materialele utile, ingenioase pe care le postati, venind in ajutorul tuturor. Ma bucur ca am „intalnit” TALENTE DE NAZDRAVANI si va urmaresc cu drag!
    In al doilea rand, va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane incantatoare. Imi veti fi de mare ajutor daca mi-ati trimite aceste materiale (sabloane).
    Va multumesc si sa nu va pierdeti creativitatea! 🙂 :*

  9. As dori sa mi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane si al batranului an. Multumesc frumos!

  10. Buna seara! As dori si eu sabloanele zanelor si al lui Mos Timp, daca se poate. Multumim frumos pt generozitatea cu care ne impartasiti creatiile dv.

  11. Pingback: A venit iarna! | Grădinița Fluturașilor Talentați

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente