Halloween la Expozitia de Talente

Este săptămâna de dinaine de Halloween, şi, în ciuda faptului că nu este o sărbătoare tradiţională românească, copiii adoră carnavalul organizat cu această ocazie.

Şi pentru că prin mai toate grădiniţele vom avea "pregătiri", şi Expoziţia noastră sper să nu fie luată prin surprindere de sărbătoare. Vom avea trei probe complet diferite.

Piticii vor realiza o fantomă din şerveţele de hârtie. Părinţii îi pot ajuta la final, să lege fantoma, iar pentru realizare, găsiţi detalii aici.

Năzdrăvanii vor pregăti un accesoriu pentru un costum pe indian, podoaba cu pene pentru cap. Chiar dacă indienii o purtau la război, sper ca noi să avem nişte indieni paşnici. Detalii de confecţionare găsiţi aici.

Şcolarii Năzdrăvani trebuie să realizeze un colaj, o vrăjitoare. Libertatea în privinţa materialelor este totală, şi sper să vedem cele mai frumoase vrăjitoare de Halloween.

Mai multe detalii despre această probă, aici.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Halloween and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente