Frunze de toamna

Frunze

Simplu, chiar simplu. Ne-am jucat cu frunze. Am adunat din jurul parcului frunze cât mai diferite. După fiecare plimbare tot pun la presat, cred că în curând vecinii vor crede că le pun la mâncare, mereu mă văd cu câteva…

Dar pentru desenul cu frunze nu e nevoie de foarte multe. Se pun la presat şi se usucă. Apoi se aşează pe o coală de hârtie. Peste ele, o altă coală. Cu ajutorul creioanelor (cerate de preferinţă), trecute încet peste frunză, desenaţi conturul. Dacă reuşiţi, pentru fiecare frunză folosiţi o altă culoare.

Tehnica este simplă, nu necesită o îndemânare deosebită. Şi poate avea aplicaţii diverse: felicitări, rame pentru picturi sau desene de sezon.

Spor la joacă!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , .

10 Comments

  1. Uite ca la asta nu m-am gandit 🙂
    Noi am cules frunze si le-am pictat in toate culorile (la fel am facut si cu scoicile in timpul verii) si am decorat pervazele 🙂
    Ca de obicei ai idei frumoase, simplu de pus in practica….cum ziceai?!!? Vine ea toamna-prietena ta 🙂 cand stam in casa din cauza vremii si avem timp sa facem diverse proiecte!
    Aveai dreptate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente