Sa desenam frumos! (cu sabloane), D-Toys

Sa desenam frumos, cu sabloane, D-Toys

Căscând gura prin supermarket, la cumpărături, nu m-am abţinut, e drept, să nu trec şi pe la copii. Mă mai uit după jocurile de la D-Toys, de multe ori sunt mai mult decât utile să umple o dimineaţă de vacanţă. De data aceasta era la promoţie un pachet cu patru dintre jocuri, aproape la jumătate din preţul lor normal. Să desenam frumos! era unul dintre ele. Copiii trebuie să deseneze folosind şabloane gata desenate. Mai mult, şabloanele sunt alcătuite din părţi diferite, astfel încât copilul să poată desena şi contururile interioare.

Mai mult am văzut acasă. Iris s-a jucat cu el pe post de puzzle, căci s-au amestecat cele 38 de piese şi trebuiau potrivite, ca să le putem desena. Pentru 4 ani e încă destul de greu să imobilizeze cu o mână şablonul, iar cu cealaltă să traseze conturul. Am ajuns aşadar la mama-mpunge şi eu trag, adică eu îi ţineam şablonul, ea desena…

Sa desenam frumos, cu sabloane, D-Toys

Ce mi-a plăcut a fost că jocul oferă posibilitatea unor combinaţii multiple, pentru un desen creativ. Prezentat în cutie de aproximativ 17×17x4cm, jocul conţine 9 şabloane (16x11cm) cu 14 forme şi 12 file pentru desen, tot cartonate (13x16cm). Şabloanele sunt realizate din carton suficient de gros pentru a nu se deteriora în timpul lucrului. Acum să vedem ce vor crea copiii. Mai avem şabloane, dar din plastic, cu animale din junglă sau acvatice, şi le-au plăcut. Sper să fie o investiţie bună, şi să văd curând rezultatele.

Sa desenam frumos, cu sabloane, D-Toys

Info preţ | Jocuri educative

Cristina H.
Posted in Jocuri și jucării and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente