Modelam cu drag…

Săptămâna aceasta am pus în sfârşit în practică o idee mai veche. De când am asamblat prima dată animăluţe din ciucuraşi, după modelul de la Teora, ideea cu plastilină tot cerea să prindă contur.

Aşadar, când mi-am zis că e timpul să avem încă o probă de modelaj, mi-am amintit de cărticică. Cum tot am terminat ciucuraşii, o folosim în continuare ca model.

Piticii Năzdrăvani trebuie să realizeze două păsărele pe o rămurică. Păsărelele trebuie să fie diferit colorate.

Model de pasarele din plastilina

Năzdrăvanii mai mari trebuie să realizeze trei oiţe şi un căţeluş. Ţinând cont că plastilina albă este "rară", animalele pot fi realizate şi din alte culori.

Model din plastilina pentru oite si catelus.

Vieţuitoarele vor fi realizate din bile de plastilină, de diferite mărimi. Dacă îmbinarea ridică probleme, pot fi folosite la îmbinări bucăţi de scobitori, sau ace cu gămălie, dacă copilul este mai măricel.

Abia aştept să văd ce va ieşi! Până acum probele cu plastilină au avut rezultate uimitoare… încă n-am uitat oamenii de zăpadă

Spor la lucru tuturor!

Detalii

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Modelaj and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente