Suport de servetele in forma de iepuras

Ieri inventariam cu o prietenă ce-am putea lucra mai uşor cu copiii în săptămâna de dinaintea Paştelui. Şi avea ea un model, de demult, cu un suport de şerveţele în formă de iepuraş… Aşa că m-am apucat să construiesc şablonul. Decât să le desenăm de mâna… print se dă atât de uşor 🙂

Şablonul se printează pe o coală A4 şi se decupează pe contur. Linia punctată marchează îndoiturile. Pentru închidere, se vor tăia muchiile marcate, iar vârful triunghiului va trece prin tăietura A şi se va "agăţa" cu tăietura B. Pentru îndoituri, vă sfătuiesc să trasaţi linia cu un vârf de ac, se va îndoi mult mai uşor cartonul.

După asamblare, iepuraşul poate fi pictat, sau decorat cu restur de bumbac tocat, în funcţie de imaginaţie sau timp de lucru.

Suport de servetele in forma de iepuras

Suport de servetele in forma de iepuras

Spor la lucru!

Alte exemple la Atelierul de creaţie 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , .

8 Comments

    • e nevoie de un carton mai gros, cel subtire nu prea e ok…
      si… imi pare rau ca nu a iesit iepurasul mai bine… dar atat am putut face.

  1. este dragut si util in acelasi tiimp.Pentru copii este o incantare cand vor vedea ca au realizat ceva de asezat pe masa de sarbatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente