Felicitare pentru mama, de 8 martie – concurs

A început sezonul meu preferat la Expoziţia de Talente. Primăvară, culoare, flori, momente ce trebuie sărbătorite. Acum chiar nu e greu deloc să ghiceşti proba ce va urma. Mă rog, ghiceşti tema… nu şi condiţiile de execuţie.

Felicitare pentru mama, de 8 martie

Săptămâna aceasta, normal, cum probabil bănuia toată lumea, tema este felicitare de 8 martie, pentru mama. Nu are sens să spun ce înseamnă şi ce simţi în momentul în care piticul vine, ţinând în mâna tremurândă un plic… "Mami, ţi-am făcut o felicitare, de ziua ta! E 8 martie!"

De aceea nici nu am pus prea multe condiţii, şi le-am lăsat libertatea de a decide cum anume vor să arate felicitarea. Există însă două…

– felicitarea va avea o fereastră decupată; nu contează forma.

– prin fereastra decupată se vor vedea ghiocei, realizaţi în acuarelă.

Aşadar, felicitare cu fereastră. Şi… cum puteau să lipsească ghioceii?! Orientativ, am încercat o simulare de felicitare, sper să le fie piticilor de ajutor. Ca menţiune, felicitarea se poate deschide pe orizontală sau pe verticală, este alegerea fiecăruia.

Şi, pentru că începe un nou joc-concurs, avem la această ediţie trei premii. Năzdrăvanii care intră în competiţie la cel puţin două probe ale concursului vor participa la o tragere la sorţi, desfăşurată după încheierea probei a treia, în data de 21 martie 2010. Trei dintre Năzdrăvani vor câştiga o carte personalizată O poveste de Paşti. Premiile vor fi personalizate şi trimise prin poştă după anunţarea câştigătorilor.

Mai multe detalii pe pagina concursului. | Alte modele de felicitari la Atelierul de creatie

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , .

13 Comments

    • Daca Alexandra e prea mare sa faca felicitari… facem o proba speciala, „mamica. vreau felicitare!”. sunt sigura ca se inghesuie piticii sa-ti faca 😀

    • din pacate, nu sunt de vanzare… dar modelele sunt suficient de simple pentru a fi confectionate acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente